Merhabalar,
Yavrulu, yumurtalı ya da salmada olsunlar, tüm kuşlarıma haftada 1 sağlık tohumu, haftada 1 yulaf ve haftada 1 mama hazırlarım. 2-3 gün arayla. Normal yem rasyonu ise %50 aspur, %50 darı Hiçbir sıkıntı yaşamadım şükür
Pazartesi -->Gervit-W
Salı -->Kızıl Dal Darı
Çarşamba -->Mama
Perşembe --> Boş
Cuma --> Entrobac
Cumartesi --> Sağlık Tohumu
Pazar --> Yulaf veya Çekirdek @Ayvalık Jumbo Muhabbet
Hocam sizce bu program nasıl?
Merhabalar,
Yavrulu, yumurtalı ya da salmada olsunlar, tüm kuşlarıma haftada 1 sağlık tohumu, haftada 1 yulaf ve haftada 1 mama hazırlarım. 2-3 gün arayla. Normal yem rasyonu ise %50 aspur, %50 darı Hiçbir sıkıntı yaşamadım şükür
Pazartesi -->Gervit-W
Salı -->Kızıl Dal Darı
Çarşamba -->Mama
Perşembe --> Boş
Cuma --> Entrobac
Cumartesi --> Sağlık Tohumu
Pazar --> Yulaf veya Çekirdek @Ayvalık Jumbo Muhabbet
Hocam sizce bu program nasıl?
Ben gerwiti 15 günde bir kullanırım. Çünkü çok fazla destek ürünüm var ve gerwit çok zengin içerikli bir multivitamin. Sizin programa da bir karaciğer koruyucu ve b vitamini-aminoasit eklesek güzel olacak. Bir de kalsiyum-d vitamini. Dediklerimi alırsanız 1 hafta bt amin, 1 hafta sedechol şeklinde ayarlayın programı. Haftada 1 ya da 10 günde 1 de kalsiyum-d vitamini
Ben gerwiti 15 günde bir kullanırım. Çünkü çok fazla destek ürünüm var ve gerwit çok zengin içerikli bir multivitamin. Sizin programa da bir karaciğer koruyucu ve b vitamini-aminoasit eklesek güzel olacak. Bir de kalsiyum-d vitamini. Dediklerimi alırsanız 1 hafta bt amin, 1 hafta sedechol şeklinde ayarlayın programı. Haftada 1 ya da 10 günde 1 de kalsiyum-d vitamini
Biri multivitamin, biri probiyotik. Sıkıntı olmaz. Gerwitin, bt aminle yaklaşması daha sıkıntı. Entrobac probiyotik, yulaf prebiyotik. Yulaf ve entrobac da birbirini destekleyip faydalı bakterilerin bağırsaklara tutunma ihtimalini arttıracak