• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sağlık Tohumu Hakkinda...?

VeyselCoskun

Aktif Üye
Arkadaslar görseldeki ürünü aldım ama kuşum hiç tadina bile bakmadi. Özellikle takip ettim 24 saat boyunca ağzına vurmadı. Normal yemi koyunca yemeye basladi. Hatta bi ara yanina yaklaştırdım kusacakmis gibi hareket yapti. Kokusu vs. Etkiler mi ? Daha önce başına gelen veya Sebebini bilen varmıdır ?

Ekli dosyayı görüntüle 30836

Bulut_

Paylaşımcı
Arkadaslar görseldeki ürünü aldım ama kuşum hiç tadina bile bakmadi. Özellikle takip ettim 24 saat boyunca ağzına vurmadı. Normal yemi koyunca yemeye basladi. Hatta bi ara yanina yaklaştırdım kusacakmis gibi hareket yapti. Kokusu vs. Etkiler mi ? Daha önce başına gelen veya Sebebini bilen varmıdır ?

Bende yeni aldım bulut bir defa yedi sonra silkelendi bir daha yemedi neden sevmedi anlamdım yemiyor

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Kokusundan dolayı yanlız yemez bazıları o yüzden sade vermeyin deriz yeme karıştırarak devam

Son düzenleme:

VeyselCoskun

Aktif Üye
Konusundan dolayı yanlız yemez bazıları o yüzden sade vermeyin deriz yeme karıştırarak devam
Karistirarakta verdim ama nerden anladiysa yine yemedi :) benim kuş biraz yeme konusunda seçici galiba, yumurta da yemiyor. Ama yeşil zeytine bayılıyor. Vermemde sıkıntı yoktur umarim zeytini ?

katze

Yeni Üye
Lütfen zeytini vermemeye çalışın çok sodyum içerir ve aşırı yağlı bir besindir (kuşlar için) vitamin E, kalsiyum ve demir de içerir aynı zamanda o yüzden ara sıra çok az yemesinde sorun olmaz ama çok susatır. Onun yerine en sevdiği sebze-meyveyi bulun benimki maydanoza bayılır mesela, sebzeyi yıkayın üstüne tuz serpiyormuş gibi serpin üstüne yapışır öyle verin umarım işe yarar :)

Levent T.

Eski Forumcu
Emektar Üye

VeyselCoskun

Aktif Üye
Lütfen zeytini vermemeye çalışın çok sodyum içerir ve aşırı yağlı bir besindir (kuşlar için) vitamin E, kalsiyum ve demir de içerir aynı zamanda o yüzden ara sıra çok az yemesinde sorun olmaz ama çok susatır. Onun yerine en sevdiği sebze-meyveyi bulun benimki maydanoza bayılır mesela, sebzeyi yıkayın üstüne tuz serpiyormuş gibi serpin üstüne yapışır öyle verin umarım işe yarar :)
Teşekkürler deneyeceğim :)
Bu tohum normal yem yerine verilmez, fazla verilmez, haftada 1 kere 1 çay kaşağı kadar mamaya ekleyebilir ya da sade verebilirsiniz.
Teşekkürler 👍🏼

Mustafa89

Eski Forumcu
Moderator
Üretici

Ben aynısını kullaniyorum sade olarak verdigimde salmadaki butun kuslar ve eşler yemek icin kavga ediyorlar neredeyse :) neden oyle bir sonuc olmus anlamadim. Witte molen ya da versele laga nin nemli yumurta mamasina karıştırabilirsiniz.