• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

sadece teşekkür :)

beyyza02

Müdavim
kuşlarla ilgili bir gönderinin altında kuşum şöyle böyle ne yapabilirim tarzı bir sürü soru vardı ben de 2 senedir buradan ve araştırmalarımdan edindiğim bilgilerle yardımcı olmaya çalıştım ve hepsini buraya yönlendirdim :)) sadece benim değil tanıdıklarımın kuşları bile sizden öğrendiğim şeylerden faydalandı ve eminim birçok hayvana faydanız dokundu.sadece bunca emek ve bilgi için teşekkür etmek istedim meşgul ettiğim için kusura bakmayın :)

Ahmet D.

Tutkulu
Emektar Üye
Ne kusuru bu şekilde geri dönüş yaptığınız için hepimiz adına ben teşekkür ederim. Bilgi paylaştıkça güzeldir.

Serkhan79

Eski Forumcu
Üretici
kuşlarla ilgili bir gönderinin altında kuşum şöyle böyle ne yapabilirim tarzı bir sürü soru vardı ben de 2 senedir buradan ve araştırmalarımdan edindiğim bilgilerle yardımcı olmaya çalıştım ve hepsini buraya yönlendirdim :)) sadece benim değil tanıdıklarımın kuşları bile sizden öğrendiğim şeylerden faydalandı ve eminim birçok hayvana faydanız dokundu.sadece bunca emek ve bilgi için teşekkür etmek istedim meşgul ettiğim için kusura bakmayın :)
Bu tarz dönüşleri görmek çok güzel. Gerçekten çok faydalı bir forum. Bilgi paylaştıkça anlamlı. Hepimiz bu forum sayesinde yeni yeni bilgiler ediniyoruz.
Emeği geçen herkese çok teşekkürler.

Ufuk Yalçın

Müdavim
Emektar Üye
Biz teşekkür ederiz bu derece vefalı bir paylaşım yaptığınız için bu davranışınızdan dolayida bir çok kişi ye örnek oldunuz bizce.Hepimiz elimizden geldiğince dilimiz döndüğünce ALLAH 'IN sessiz kullarına yardım etmek boynumuzun borcudur biz insanoğlunun.Herkesin sizin gibi olması dileğiyle amin.