• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Rütbeler

getherenowhere

Müdavim
Kafeskuslari.com Ailesinde Tüm Üyeler Eşittir. Hepimiz bir Aileyiz. Kimsenin kimseden üstünlüğü olamaz.

Hem forumu renklendirmek hem de bazı konularda ailedeki üyelere yardımcı olabilmesi için bu rütbeleri gerektiğini düşündük.

Yönetim Tarafınca Verilen Rütbeler;

Yetkili Kurucu : Forumda tüm işleyişi yöneten ve forum sahiplerinin aldığı rütbe.

Kurucu : Forumun kurulumunda emeği geçen kişilerin aldığı rütbe.

Uzmanlar : Bir konuda uzman olan kişilere verilen rütbedir.

Moderatör: Sitenin işleyişinde yönetime ve üyelere yardımcı olan rütbedir.

Kıdemli Üye: Konu taşıma gibi bazı yetkilerin olduğu rütbedir.

Çeviri Ekibi : Yabancı makaleleri Türkçeye çevirip uyarlayan rütbedir. Yönetimden talepte bulunulabilir. Şartı ise yönetimin
yolladığı makaleyi çevirinizi yönetimin beğenmesi halinde rütbe verilir.

Teknik Ekip: Teknik konularda yardımcı olan rütbedir.

Medya sorumlusu: Sosyal ağlardan sorumlu forumun aktivitelerini yöneten rütbedir..

-Forumumuza Editör (Bilimsel yazı yazan ve uzmanlık alanı olan üyeler.) , Yazar ( Forumda bilgilendirici paylaşımlar yapan üye) Mod YÖNETİCİSİ (Tüm Moderatör , Moderatör Adaylarının Sorumlusu) ve Kıdemli Üye (Sitede Aktif ve Hobicilere Yardımcı olmaya çalışan Üyelere verilir.) olmak üzeri 4 yeni RÜTBE eklenmiştir.
Konu Altına Yazılan Rütbe İstek Mesajı ile Yönetim Değerlendirmeleri Yapılır ve Rütbe Verilir.
hocam selam ben çeviri ekibine dahil olmak istiyorum fakat öğrenciyim çoğunlukla ders çalışıyorum. ayda birkaç kez gerekli çeviriler varsa yapabilirim ingilizcem anadile yakın. biraz tırsıyorum yanlış çeviri yapar da bir canlıya zarar verir miyim diye çünkü minik hayatlar söz konusu ama eğer kabul ederseniz elimden geldiğince çeviri yapabilirim. whatsapp vs kullanmıyorum sorun olmaz umarım kolay gelsin

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
hocam selam ben çeviri ekibine dahil olmak istiyorum fakat öğrenciyim çoğunlukla ders çalışıyorum. ayda birkaç kez gerekli çeviriler varsa yapabilirim ingilizcem anadile yakın. biraz tırsıyorum yanlış çeviri yapar da bir canlıya zarar verir miyim diye çünkü minik hayatlar söz konusu ama eğer kabul ederseniz elimden geldiğince çeviri yapabilirim. whatsapp vs kullanmıyorum sorun olmaz umarım kolay gelsin
Selam şuan için ihtiyaç yok ama not alıyorum ihtiyaç duyulduğunda sizinle irtibat kuracağız ilginize teşekkürler🙏 ☺

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Çok teşekkür ederim.💓🥰Hepiniz çok faydalı paylaşımlar yapıyorsunuz. Ve inanıyorum ki, elinizden geleni fazlasıyla yapıyor ve çok samimi çok içten cevaplar veriyorsunuz.
Kafeskuslari.com dostlarım bu paylaşımları sevgi ile yapıyorsunuz. Gönülden yapıyorsunuz..
Çünkü bizler TÜM CANLILARI VE MİNİK DOSTLARIMIZI KARŞILIKSIZ SEVİYORUZ..🤗💓
ONLARIN BİZLERE ÇOK İHTİYACI VAR..
EMEGİ GEÇEN TÜM ARKADAŞLARIMA TEŞEKKÜRÜ BİR BORÇ BİLİYORUM
HEPİNİZE AYRI AYRI TEŞEKKÜR EDERİM 🥰🤗💓🦜🦜🦜🦜🦜🦜🦜

Zehra Berik

Müdavim
Kıdemli Üye
Üst Alt