@Demet bükay hayırlı olsun ablam .
Teşekkür ederim ablacım, başarı yanlız olmaz hep birlikte devam edeceğiz, yeni başarılara sizleride yanımda görmek istiyorum inşallah@Demet bükay hayırlı olsun ablam .
Çok teşekkür ederim ablacım@Demet bükay ablacım hayırlı olsun herşey gibi bu rütbede çok yakıştı sana herzaman hakettiğin gibi en güzel yerlerde olursun inş.![]()
Rica ederiz abla inşallahTeşekkür ederim ablacım, başarı yanlız olmaz hep birlikte devam edeceğiz, yeni başarılara sizleride yanımda görmek istiyorum inşallah![]()
En güzeli ve özelide o zaten ablacım ve merhamet rütbeside sende güzel duruyorÇok teşekkür ederim ablacımRütbeler semboldür, yeter ki içimizdeki merhamet rütbesi büyüsün canım benim
![]()
AslıcığımAblammmmBu siyah rütbenin havası bir başka
hayırlısı olsun🩷 Yolun hep açık olsun inşallah 🩷🩷 @Demet bükay
Seviyorum seni ablacım. Hep var olAslıcığımçok teşekkür ederim senin yerin bende çok ayrı
yoluma tek gidemem ki
beraberce yürüyeceğiz vee devir teslim yapacağım inşallah canım benim
![]()
Çok teşekkür ederim ablacımHayirli Uğurlu Olsun Ablacığım.![]()
abla hayırlı olsunForumun ablası ve herkesin saygı gösterdiği güzel insan @Demet bükay Mod yöneticisi rütben hayırlı olsun![]()
Çok teşekkür ederim ablacım
Çok teşekkür ederim ablacım iyi ki varsınabla hayırlı olsun
Hayırlı olsun ablacım.Forumun ablası ve herkesin saygı gösterdiği güzel insan @Demet bükay Mod yöneticisi rütben hayırlı olsun![]()
Çok teşekkür ederim ablacım, hep beraber daha çok başarıya inşallahHayırlı olsun ablacım.![]()