Rica ederim hocam hep birlikte öğreniyoruz. Öğrenmeye devam edeceğizÇok teşekkür ederim hocam, engin bilgilerinizle, sizden öğrenmeye devam![]()

Rica ederim hocam hep birlikte öğreniyoruz. Öğrenmeye devam edeceğizÇok teşekkür ederim hocam, engin bilgilerinizle, sizden öğrenmeye devam![]()
Hayırlı olsun abla @Demet bükayMerhaba kafeskuslaricom ailesi herkese sağlikli günler dilerim
@Demet bükay hanıma mod adaylığı rütbesi verilmiştir. Hayırlısı olsun inşallah![]()
Çok teşekkür edirim ablacım sizlerle olmak beni çok mutlu ediyor@Demet bükay ablacım başarıların daim olsun senden öğreneceğimiz daha çok şeyler var@Fiko arkadaşımı da tebrik ediyorum.
Yeni rütbeleriniz hayırlısı olsun 🩷
![]()
Şehmus BAKIR hocam canım kardeşim çok teşekkür ederim hep birlikte yolumuza devam ediyoruz@Demet bükay hanıma moderatörlük
@Fiko beye kıdemli üyelik verilmiştir.Bizlere Katkıları ve katacakları için teşekkür ederiz![]()
Çok teşekkür ederimBunu duyduğuma çok sevindim hayırlı olsun efendim her ikinize de , başarılarınızın devamını dilerim![]()
Teşekkürler @Şehmus BAKIR elimizden geldiğince, zamanımızın el verdiğince bilgi vermeye veremediklerimizi, bilmediklerimizi sen ve diğer tecrübeli arkadaşlara yönlendirmeye çalışıyoruz. Herkese canlarıyla sağlıklı günler.@Demet bükay hanıma moderatörlük
@Fiko beye kıdemli üyelik verilmiştir.Bizlere Katkıları ve katacakları için teşekkür ederiz![]()
Çok teşekkür ederim ablacım
Çok teşekkür ederim ablacım, hep birlikte uzunnnn yolumuz var
Çok teşekkür ederim ablacımRütbeleriniz hayırlı olsun.![]()