Rica ederim hocam hep birlikte öğreniyoruz. Öğrenmeye devam edeceğizÇok teşekkür ederim hocam, engin bilgilerinizle, sizden öğrenmeye devam
Rica ederim hocam hep birlikte öğreniyoruz. Öğrenmeye devam edeceğizÇok teşekkür ederim hocam, engin bilgilerinizle, sizden öğrenmeye devam
Hayırlı olsun abla @Demet bükayMerhaba kafeskuslaricom ailesi herkese sağlikli günler dilerim
@Demet bükay hanıma mod adaylığı rütbesi verilmiştir. Hayırlısı olsun inşallah
Ablacığımmmm çok teşekkür ederimHayırlı olsun abla @Demet bükay
Çokkk teşekkür ederim hep birlikte koşmaya devamHayırlı olsun @Demet bükay .
Çok teşekkür edirim ablacım sizlerle olmak beni çok mutlu ediyor@Demet bükay ablacım başarıların daim olsun senden öğreneceğimiz daha çok şeyler var @Fiko arkadaşımı da tebrik ediyorum. Yeni rütbeleriniz hayırlısı olsun 🩷
Şehmus BAKIR hocam canım kardeşim çok teşekkür ederim hep birlikte yolumuza devam ediyoruz@Demet bükay hanıma moderatörlük
@Fiko beye kıdemli üyelik verilmiştir.Bizlere Katkıları ve katacakları için teşekkür ederiz
Çok teşekkür ederimBunu duyduğuma çok sevindim hayırlı olsun efendim her ikinize de , başarılarınızın devamını dilerim
Teşekkürler @Şehmus BAKIR elimizden geldiğince, zamanımızın el verdiğince bilgi vermeye veremediklerimizi, bilmediklerimizi sen ve diğer tecrübeli arkadaşlara yönlendirmeye çalışıyoruz. Herkese canlarıyla sağlıklı günler.@Demet bükay hanıma moderatörlük
@Fiko beye kıdemli üyelik verilmiştir.Bizlere Katkıları ve katacakları için teşekkür ederiz
Teşekkür ederim @İhsan Z.Hayırlı olsun @Demet bükay @Fiko başarılarınızın devamını dilerim
Çok teşekkür ederim ablacımhep beraber sevgi ve saygı ile yüzlerce can bizi bekliyor, maratona devam
Çok teşekkür ederim ablacım, hep birlikte uzunnnn yolumuz varHayırlı olsun @Demet bükay @Fiko başarılarınızın devamını dilerim
Çok teşekkür ederim ablacımRütbeleriniz hayırlı olsun.