Çok teşekkür ederim ablacım@Demet bükay @nymeria tebrik ediyorum. 🩷 Yeni rütbeler gerçekten çok güzel hayırlısı olsun
Çok teşekkür ederim ablacım@Demet bükay @nymeria tebrik ediyorum. 🩷 Yeni rütbeler gerçekten çok güzel hayırlısı olsun
Tebrik ederim ablaaaaa çok teşekkür ederim
Çok mutlu oldum
Çok büyük süpriz oldu bana
Herşey gönlünüzce olsun, inanın bu mutluluğun tarifi yok, bugun müjde dolu bir gün
Duygu hanım da çok mutlu etti beni..
Hayat paylaşınca minik dostlarımızla çok güzel
Çok teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim ablacımTebrik ederim abla
@nymeria size de hayırlı olsun hocam
Çok teşekkür ederim ablacım,renk mükemmel ba yılll dımmmm@Demet bükay Tebriklerrrrr
Allstar kadrosundasın artık
Çok teşekkür ederim ablacım@Demet bükay @nymeria tebrik ederim
Yaa çok güzel bir sürpriz, teşekkür ederiiiz. Benim oğlanlar sarı yüz ağırlıklı olduğu için ekstra mutlu oldum @Demet bükay tebrik ederimmMerhaba bugün Ailemizin 2 ferdine Şampiyon üye rütbesini verdik bu rütbe daha önceki yarışmayı kazanan @nymeria ve 2024 güzellik yarışmasını kazanan @Demet bükay . Ailemizde Rütbelerin sadece forumumuza renk katması için verildiğini ve hepimizin aynı Ailenin ferdi olduğumuzu unutmayalım.
Çok teşekkür ederim benden de sana musmutlu tebriklerYaa çok güzel bir sürpriz, teşekkür ederiiiz. Benim oğlanlar sarı yüz ağırlıklı olduğu için ekstra mutlu oldum @Demet bükay tebrik ederimm
Rütbeleri renk olsun diye veriyoruz Bu konuyuda tebrik etmek için ve sosyalleşmek için açtık Biz kimiz içeriği genelleme olarak düzenlenmiştir ve şahsileşmedikFikirlere açığız düzeltmek istediğiniz kısmı bize yazabilirsinizRütbe falan istemiyorum ama “Biz Kimiz?” içeriğinin bazı açılardan eksik kaldığını düşünüyorum. Bir ara onu düzeltmek isterim. Yani bu genel olarak Editör’ün işidir tabi ama bendeki mesleki deformasyon, gözüm takılıyor
Ne puanı ?Merhaba.Puanlarınıda yaza bilirmisiniz rica etsem?
Puanla değil mi rütbeler?Mesela 50 puana gelince kıdemli üye oluyorum.Ne puanı ?
Hayırlısı olsun inşallahMerhaba Kafeskuslari.com Ailemiz .Biliyorsunuz Rütbeler forumumuza renk katmak için bir aktivitedir ve herkes eşittir bugün ise @Dino ve @Mustafa27 hocalarımıza Mod adayı rütbemizi 1 aylığına verdik 1 ay sonraki değerlendirme sonrası Mod rütbelerini alacaklardır kendilerine şimdiye kadar verdikleri ve bundan sonra verecekleri emek ve çaba için şimdiden teşekkür ederiz. Kafeskuslari.com Yönetimi
Çok teşekkür ederim herkeseMerhaba Kafeskuslari.com Ailemiz .Biliyorsunuz Rütbeler forumumuza renk katmak için bir aktivitedir ve herkes eşittir bugün ise @Dino ve @Mustafa27 hocalarımıza Mod adayı rütbemizi 1 aylığına verdik 1 ay sonraki değerlendirme sonrası Mod rütbelerini alacaklardır kendilerine şimdiye kadar verdikleri ve bundan sonra verecekleri emek ve çaba için şimdiden teşekkür ederiz. Kafeskuslari.com Yönetimi
Hayırlı uğurlu olsun inşallah ablacım yolunuz açık olsun, herşey can dostlarımız içinÇok teşekkür ederim herkese