Hayırlısı olsun inşallahSevgili kafeskusları ailesi,
Sayın @Mustafa89 hocamıza moderatör ünvanı verildi, kendisine başarılar dileriz ve şimdiden foruma katkılarından dolayı teşekkür ederiz
Sayın @Rodiena hocamıza da kıdemli üye ünvanı verilmiştir, kendisine bugüne kadar bize desteğinden ötürü teşekkür ederiz sizleri aramızda görmekten çok mutluyuz
Cok teşekkür ediyorum böyle onemli bir pozisyona layik gorulmekten ötürü. Daha da faydali olabilmek adına inşallah. @Rodiena hayirli olsun size deSevgili kafeskusları ailesi,
Sayın @Mustafa89 hocamıza moderatör ünvanı verildi, kendisine başarılar dileriz ve şimdiden foruma katkılarından dolayı teşekkür ederiz
Sayın @Rodiena hocamıza da kıdemli üye ünvanı verilmiştir, kendisine bugüne kadar bize desteğinden ötürü teşekkür ederiz sizleri aramızda görmekten çok mutluyuz
Tesekkurler abi bu foruma katkida bulunmak ve bu forumda bilgi arayanlara daha cok destek verebilmek adina hayirlisi olsun insallahHayırlısı olsun inşallah
Sagolasin abi hayırlısı olsun insallah umarım daha faydali olabilirim.Mustafa ve Necmi kardeşlerime hayırlı olsun ve onlara başarılar diliyorum
Hayırlı olsun @Mustafa89 ve @Rodiena Başarılar dilerim.Sevgili kafeskusları ailesi,
Teşekkürler @Feyza T. hanım çok sağolun@Mustafa89 ve @Rodiena ikinizi de tebrik ediyorum hayırlı olsun inşallah başarılarınızın devamını dilerim
Teşekkür ederim sana da hayırlı olsun kardeşim İnşallah faydalı olabiliriz@Mustafa89 hayırlısı olsun kardeşim. Beraber rütbe almamız daha da anlamlı olmuş. Bu güzelliği seninle paylaşmış oldum.
Teşekkür ederiz @Feyza T. hanım.@Mustafa89 ve @Rodiena ikinizi de tebrik ediyorum hayırlı olsun inşallah başarılarınızın devamını dilerim