• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

rozella papağanı besleyenler

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
ben sitede canlı olarak besleyen varmı sordum.makaleleride okudum. Yüzeysel bilgiler extra birşey göremedim işin doğrusu
Yüzeysel bilgi değil Şahsen Şehmus BAKIR hocamız açıklamış kendisi egzotik hayvanlar beslemektedir, besleyen arkadaşlarımız çok fazla, sezin deyiminizle işin doğrusu nedir?

snelman

Yeni Üye
17 Aralık konu açmışsınız tüm bilgi aynı gün geri dönüş yapılarak anlatılmış,
makalede Rozella papağanın anavatanı Avusturalya olup, güney kesimlerinde ormanın içinde yer alırlar.Ortalama ömürleri doğada 15-20 yıl olan bu Papağanların boyları 25-35 cm kadardır.Yiyecekleri tohumlar ve meyvelerin yanı sıra protein olarak böcek türlerinden de beslenirler. diye yazılmış mesela hangi böcekleri verebilirim.

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Rozella papağanın anavatanı Avusturalya olup, güney kesimlerinde ormanın içinde yer alırlar.Ortalama ömürleri doğada 15-20 yıl olan bu Papağanların boyları 25-35 cm kadardır.Yiyecekleri tohumlar ve meyvelerin yanı sıra protein olarak böcek türlerinden de beslenirler. di

makalede Rozella papağanın anavatanı Avusturalya olup, güney kesimlerinde ormanın içinde yer alırlar.Ortalama ömürleri doğada 15-20 yıl olan bu Papağanların boyları 25-35 cm kadardır.Yiyecekleri tohumlar ve meyvelerin yanı sıra protein olarak böcek türlerinden de beslenirler. diye yazılmış mesela hangi böcekleri verebilirim.
Onuda siz araştırın siz besliyorsunuz

snelman

Yeni Üye
mesela tüylerinin daha canlı ve güzel gözükmesi için Versele Laga Can-Tax Kırmızı Kuş Renk Boyası verebilirmiyim

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Un kurdu, morio verebilirsiniz👍 ekstra olarak araştırmacısınız zaten araştırıp doğru olanı verebilirsiniz. Bizler daha önemli konulara yetişmeye çalışıyoruz lütfen anlayış gösteriniz

Üst Alt