• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Röntgen

Mamacita

Paylaşımcı
Merhaba Gold Wings İyidir. 😇 İçindeki renkli Ekmekleri Ayıklayıp Verebilirsiniz. Konunuz Burada Burada Paylaşabilirsiniz.
Tahta tünekleri kötü hale geldi onları çıkardım malesef sipariş ettim şimdilij plastik kullanıyor 🙏🏻
Güncel hali kafesin köşesinde durdu işte poposunu köşeye dayar yatar pozisyonda 2 saat kadar sonra tüneğe çıktı
Dışkıları da güncel flaşlı ve normal çektim 🙏🏻🙏🏻
Bu da 20 temmuzda çekilen röntgen kalitesi çok iyi değil malesef

Son düzenleme:

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Merhaba Yumurta Var Gibi. Bence Rontgen Çektirin. Kanatlı Uzmanına Gidin

Mamacita

Paylaşımcı
Merhaba Yumurta Var Gibi. Bence Rontgen Çektirin. Kanatlı Uzmanına Gidin
Sıkışma vs varmıdır acaba peki şu an karnının fotoğrafını çektim sabah bu kadar büyük değildi 4 gibi karnına ve popsuna kulak pamuğuyla zeytinyağı sürmüştüm

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Sıkışma vs varmıdır acaba peki şu an karnının fotoğrafını çektim sabah bu kadar büyük değildi 4 gibi karnına ve popsuna kulak pamuğuyla zeytinyağı sürmüştüm
Olma İhtimali Var Evet. Maalesef Yumurta Sikismasi Tehlikelidir. Size Daha Öncede Söyledim. Bu Yüzden Rontgen Cektirmelisiniz.

Mamacita

Paylaşımcı
Olma İhtimali Var Evet. Maalesef Yumurta Sikismasi Tehlikelidir. Size Daha Öncede Söyledim. Bu Yüzden Rontgen Cektirmelisiniz.
Karnı nasıl duruyor sizce 20 ekimde çekilmişti yukarıdaki röntgen orda yumurta gözüküyor ama tam oluşmamış yine mi çektirmem lazım🙏🏻🙂

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Karnı nasıl duruyor sizce 20 ekimde çekilmişti yukarıdaki röntgen orda yumurta gözüküyor ama tam oluşmamış yine mi çektirmem lazım🙏🏻🙂
Yumurtasi Burada Çok Minik Belli Belirsiz. Hekimde Tam Emin Olamamış. Ikınması Var mı Peki ? Bence Yeniden Çektirin Riske Atmayalım.

Mamacita

Paylaşımcı
Yumurtasi Burada Çok Minik Belli Belirsiz. Hekimde Tam Emin Olamamış. Ikınması Var mı Peki ? Bence Yeniden Çektirin Riske Atmayalım.
Ikınma 1 2 kere filan yatarken popsunun kasıldığına şahit olmuştum ama çok kısa sürdü Hekim ellede muayene ettiğinde var demişti ama küçük yumurtasının dış kabuğu daha oluşmamış demişti
Karnın görüntüsü normal mi acaba birde yumurtanın konumu nasıll röntgende🙂😊🙏🏻

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Ikınma 1 2 kere filan yatarken popsunun kasıldığına şahit olmuştum ama çok kısa sürdü Hekim ellede muayene ettiğinde var demişti ama küçük yumurtasının dış kabuğu daha oluşmamış demişti
Karnın görüntüsü normal mi acaba birde yumurtanın konumu nasıll röntgende🙂😊🙏🏻
Kabuksuz Yumurta Olabilir. Karin Goruntusunde Karaciger de Büyümüş. Karnındaki Sarı Şişlik Ya Karaciger Kaynaklı Yada Yumurtadir. Yemek Yiyor mu Peki Genel Hali Nasil ?

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Benim Rontgende Gördüğüm. Poposuna Yakın Bir Yumurta Oluşum Var. Ama Net Emin Olamadım. Ultrason Varsa Hekimde O Şekilde Bakılsın. Kabuksuz Yumurta Rontgende Belli Olmuyor. Kendim Tecrübe Ettim.

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Merhaba, Ezgi ablaya katılıyorum en iyisi tekrar röntgen çektirmek veya ultrason çektirmek, kabuksuz yumurta varsa keseye yapışabilir, veya sıkışma olabilir yumurta olabilir ama lipom da olabilir yani en iyisi tetkik yaptırmanız ☺

Mamacita

Paylaşımcı
Kabuksuz Yumurta Olabilir. Karin Goruntusunde Karaciger de Büyümüş. Karnındaki Sarı Şişlik Ya Karaciger Kaynaklı Yada Yumurtadir. Yemek Yiyor mu Peki Genel Hali Nasil ?
Yem yiyor su içiyor kuş kumu kalamar kemiği tüketiyor ama tabi durgunluk var benle takılmak istemiyor kafeste kendi halinde duruyor genelde

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Yem yiyor su içiyor kuş kumu kalamar kemiği tüketiyor ama tabi durgunluk var benle takılmak istemiyor kafeste kendi halinde duruyor genelde
Rontgen veya Ultrason Cektirirseniz Net Belli Olur. Uzaktan Yorum Yapmak Zor Bu Durumlarda.

Üst Alt