• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! röntgen

sedanur ağger

Aktif Üye
kuşumu bugün acilen dışkı yapamama sorunu ile veterinere götürdüm şuan tek sorunu bu dışkısını yaparken resmen can çekişiyor ve zorla yapıyor dışkı formu katı değil beyaz ve sulu şekilde çok büyük de dışkılamıyor neden anlamadım, gittiğim veteriner bu konuyla ilgilenmedi bile karaciğer büyümesi olduğunu zaten biliyorum kuşta ama acil olarak dışkı sorununu çözmem gerekti çünkü resmen dışkılarken inliyor bu sorun bugün gelişti, ayrıca hava kesesiylr alakalı sorunları olduğunu söylediler ama açıkcası nefes ya da baktığım kadarıyla hava kesesi sorunu belirtilerinin hiçbirini taşımıyor eklere her şeyi ekledim veterinerin dedikleri de dahil lütfen acil olarak yardımcıı olur musunuz

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
çözümü varmıdır? böyle olmaması için ne yapılması lazım ne gibi durumlarda olabilir
Ense damlası hava kesesi akarından korur, karaciğer büyümemeli mutlaka diyete, hareket etmesine dikkat edilmeli 🙏

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
nebulizatör kullanımı bu durumu düzeltir mi yoksa ömrü boyunca devam edecek bir hastalık mı acaba bikaç siteye daha baktım ama olumlu konuşmadılar malesef
Karaciğer genelde kronikleşebiliyor maalesef ama küçültmeniz en azından hafifletir 🙏

sedanur ağger

Aktif Üye
Karaciğer genelde kronikleşebiliyor maalesef ama küçültmeniz en azından hafifletir 🙏
karaciğer konusunu biliyorum evet hava keseleri için şüpheliyim onun için sormuştum aslında sorunu karaciğerinde zaten başlangıçtan bı yana az da olsa ilerlememiz var ama hava kesesi sorunu korkuttu beni ciddi bir durum mudur oksijen verilmesi hastalığı geçirir mi yoksa sadece hayat kalitesini iyileştirir de hastalık tedavi edilemez diye merak ettim açıkcası

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
karaciğer konusunu biliyorum evet hava keseleri için şüpheliyim onun için sormuştum aslında sorunu karaciğerinde zaten başlangıçtan bı yana az da olsa ilerlememiz var ama hava kesesi sorunu korkuttu beni ciddi bir durum mudur oksijen verilmesi hastalığı geçirir mi yoksa sadece hayat kalitesini iyileştirir de hastalık tedavi edilemez diye merak ettim açıkcası
Karaciğer yanlarındaki hava keselerine baskı yaptığı için hava keseleri tıkanıyor o nedenle tedavi sürecinde karaciğer küçüldükçe rahatlayabilir net şekilde iyileşir veya iyileşmez diyemem 🙏

Üst Alt