• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Vitaminler Röhnfried ürünleri kullanımı

Artemis

Paylaşımcı
Merhaba iyi geceler :) röhnfried ürünlerini erkek muhabbet kuşuma 1 senedir düzenli olarak kullanıyorum. Yeni ürünleri sipariş verdiğimde kullanım önerisinde 100ml ölçüsüne göre kullanım önermişler. Benim 50ml suya mercimek tanesi kadar ilave ettiğim entrobac yada yine yarım suluga 8 damla bt amin forte 100ml ölçüye koyulmalı gibi bir öneri. Sizce böyle mi yapmalıyım çok seyrelir ve etkisi olmaz mı diye endişeleniyorum yada fazla mı oldu bu zamana kadar uyguladığım şekil

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba iyi geceler :) röhnfried ürünlerini erkek muhabbet kuşuma 1 senedir düzenli olarak kullanıyorum. Yeni ürünleri sipariş verdiğimde kullanım önerisinde 100ml ölçüsüne göre kullanım önermişler. Benim 50ml suya mercimek tanesi kadar ilave ettiğim entrobac yada yine yarım suluga 8 damla bt amin forte 100ml ölçüye koyulmalı gibi bir öneri. Sizce böyle mi yapmalıyım çok seyrelir ve etkisi olmaz mı diye endişeleniyorum yada fazla mı oldu bu zamana kadar uyguladığım şekil
Merhaba 50 ml suya uygun😊

Rob_Roy

Aktif Üye
Araştırmacı Üye
Bir günde 100 ml.suyu bitirememe ihtimaline göre; bir de uzun süre bu katkılı suların kafeste bulundurulması doğru da olmayacağı için, 50 ml.su yeterli kabul ediliyor ve buna göre ölçeklendiriliyor.