• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Röhnfried Gervit-w Hakkında Bilgi Almak İstiyorum

Berke555

Yeni Üye
Herkese iyi akşamlar bu platformdan okuyarak tavsiye aldığım gervit-w vitamini hepsiburada aracılığıyla yorumları okuyarak aldım. Bugün ulaştı elime ancak içime sinmeyen nedenlerde dolayı bilgili ve kullanan arkadaşlara sormak istedim vitamin bölünmüş şişe de 20ml halinde geldi çok yoğun bir kıvamdaydı yarım dolu suluğa 4 damla damlattığımda suyun rengi değişti sarılaştı tereddütte kaldım kullanmadım şuan size danışmadan ürünün yan ürün ya da boya tarzı bir şey olma durumu var mıdır sizce yoksa kullanmalıyım? Kısacası yoğun kıvamda kokusuz şuruptan biraz daha sıvı haldeydi yarım dolu sulukta suyun rengini hafif değiştirdi sarılaştırdı. Fotoğrafta göründüğü gibi vitamin.

Emre A.

Tutkulu
Herkese iyi akşamlar bu platformdan okuyarak tavsiye aldığım gervit-w vitamini hepsiburada aracılığıyla yorumları okuyarak aldım. Bugün ulaştı elime ancak içime sinmeyen nedenlerde dolayı bilgili ve kullanan arkadaşlara sormak istedim vitamin bölünmüş şişe de 20ml halinde geldi çok yoğun bir kıvamdaydı yarım dolu suluğa 4 damla damlattığımda suyun rengi değişti sarılaştı tereddütte kaldım kullanmadım şuan size danışmadan ürünün yan ürün ya da boya tarzı bir şey olma durumu var mıdır sizce yoksa kullanmalıyım? Kısacası yoğun kıvamda kokusuz şuruptan biraz daha sıvı haldeydi yarım dolu sulukta suyun rengini hafif değiştirdi sarılaştırdı. Fotoğrafta göründüğü gibi vitamin.
yarım dolu suluğa biraz fazla tam dolu suluğa 5 damla atıyorum ben. Kokusunu tarif edeyim size doğru ürün mü bakın. Hafif böyle çürük kayısı veya çürük portakal da diyen var öyle bir ağır kokusu var isterseniz bir yere damlatın atın bakayım rengine doğru ürün gibi görünüyor.

Berke555

Yeni Üye
evet böyle tatlımsı böyle çok hafif şeker kayısı kokusu gibi alıyorum damlatıp resim atayım hemen

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
İdeal ölçü kullanabilirsiniz

Berke555

Yeni Üye
Bilgiler için teşekkür ederim iyi akşamlar.

Üst Alt