• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Röhnfried AtemFrei üst solunum iyilestirici Yeni ürün inceleme

Grpet

Müdavim
Üretici
Röhnfried Atemfrei solunum destekleyici ülkemize geldi sonunda kısaca bir bakalım nedir bu ürün

üst solunum yolu nedir ?

Üst solunum yolu enfeksiyonu son derece bulaşıcı ve en cok görülen hastalıklardan biridir kuşların nefes alımları zorlasır nefes alırken sees cıkarır yada kuyruk sürekli inip kalkar tedavi edilmez ise ölümle sonuclanabilir bunun onune geçmek için pek cok ilaç mevcut ama ek takviye olarak sürkeli kullanabileceğimiz ürünün gelmesi iyi oldu
AtemFrei solunum yollarını temizleyerek hastalığa yada enfeksiyona yakalanma riskini azaltır icerdiği c vitamini ve cinko ile kuşların enerjisini yükseltir
ayrıca yaydığı nane koku ilede ortamın kokusuda değişir

• solunum yollarını temizler metabolizmayı harekete geçirir, bağışıklık sistemini destekler ve böylece hayvanın canlılığını artırır.
  • Baharatlı aromaları ve eklenen C vitamini ve çinko ile yüksek kaliteli bitkisel yağlar, solunum yollarının fizyolojik fonksiyonlarını destekler.
  • Kuşlarda besleme önerisi: Atemfrei, suluk veya yem yoluyla verilebilir: 1 L suluk başına 10 ml 1 kg yem için 15 ml

• Nefes nefese: Hava yollarını açar,
  • Bağışıklık sistemini güçlendirir,
  • Doğal bitkisel yağlar

içerdiği bitkileer
meyan kökü, kekik, rezene, anason ve nane

Bileşim: propilen glikol , (şeker) pancar melası, su, glikoz, sodyum bikarbonat, meyan kökü suyu %2.5, bitkisel yağlar ve katı yağlar %1.0 (kekik, rezene, anason, nane)
Analitik bileşenler: ham protein %1.9, ham yağ %1.3, ham lif %0.1, ham kül %2.4, sodyum %0.2, metionin %0.0, lizin %0.0, nem %69.8 .

11161_Atemfrei-scaled.jpeg

Moderatör tarafında düzenlendi:

Sude W.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Sizce benim sorunuma çözüm olur mu bu ürün alsam fayda görür müyüm? Ne dersiniz

Levent T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Barboros kardeşim hangi sıklıkla ve hangi ölçüde kullanmalıyız... Saygılar...

Sude W.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Kullanma deneyimim yok yeni gelmiş bir ürün sanırsam. Eğer üzerinde yazan etkiler doğru ise faydadi olacaktır çünkü senin kustaki hafif görünüyordu. En son ne yaptın son durumu nasıl
Benim kuşun son durumu iyi tuvaletini yaparken ıkınmaları azaldı hapşırığı azaldı eskisine göre. Sürekli kullanabileceğiniz bir ürün yazıldığını görünce ben de alsam kullansam zamanla daha da azalır diye düşündüm. Teşekkür ederim ☺

Levent T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Fütterungsempfehlung für Tauben: Atemfrei kann über die Tränke oder das Futter verabreicht werden: 10 ml pro 1LTränke 15 ml pro 1kg Futter Bei Bedarf über 5-10 Tage. Die Menge kann bei besonderen Belastungen verdoppelt werden.

Çevirisi:

Güvercinler için kullanım tavsiyesi: Atemfrei su ya da yem ile birlikte verilmektedir. İhtiyaç duyulduğunda 1 Litre suda 10 ml Atemfrei 1 Kilo yemde 15 ml Atemfrei yaklaşık 5 ile 10 gün verilmektedir. Olağandışı ağır durumlarda bu miktar iki katına çıkarabilinir.

Sonuç:
Bu ölçüler güvercinler için geçerli. Bir muhabbet kuşuna veya bir sultan papağını için çok fazla. Ayrıca ihtiyaç duyulduğunda kullanılmalı diyor.

Son düzenleme:

Soner

Aktif Üye
Arkadaslar bu atemfrei 100 ml gördüm bir kac yerde de 100 ml olan bölümmüşmü oluyor yoksa orjinal şişesindemi bilgisi olan varmı?

Grpet

Müdavim
Üretici
Fütterungsempfehlung für Tauben: Atemfrei kann über die Tränke oder das Futter verabreicht werden: 10 ml pro 1LTränke 15 ml pro 1kg Futter Bei Bedarf über 5-10 Tage. Die Menge kann bei besonderen Belastungen verdoppelt werden.

Çevirisi:

Güvercinler için kullanım tavsiyesi: Atemfrei su ya da yem ile birlikte verilmektedir. İhtiyaç duyulduğunda 1 Litre suda 10 ml Atemfrei 1 Kilo yemde 15 ml Atemfrei yaklaşık 5 ile 10 gün verilmektedir. Olağandışı ağır durumlarda bu miktar iki katına çıkarabilinir.

Sonuç:
Bu ölçüler güvercinler için geçerli. Bir muhabbet kuşuna veya bir sultan papağını için çok fazla. Ayrıca ihtiyaç duyulduğunda kullanılmalı diyor.
yanılıyorsunuz bir nevi cünkü güvercinler süs kuslarına göre daha güclü daha sağlam bağışıklığa sahiptir onların ihtiyacları kafes kuşlarına göre daha düşüktür ölcülerde güvercin olarak yazılsada kafeskuslarınada o düzeyde uygulama yapılabilir nerden biliyoruz ?
röhnfried gervit ölçüsü güvercin olarak biliniyordu bt amin de öyle entrobac da öyle biz hep az koyduk ama bu saydığım ürünlerin kuçuklerini cıkarip piyasaya sürdüğünde ölcülerin aynı oldugunu gördük amino fit giibi multi fit gibi instestinal gibi ürünlerde iceriklerine baktiğimizda da nerdeyse aynı idi röhnfried bir güvercin vitamin markası ama kafes kuslarındada ürünleri kullanılıyor mail ile yinede bir sorariz nedir ne değildir

Grpet

Müdavim
Üretici
ülkemize gelmez ama ülkede satılacak olan 500 ml dir gervitin de 100-500 ml i var hiç bir zman gelmedi

Levent T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
yanılıyorsunuz bir nevi cünkü güvercinler süs kuslarına göre daha güclü daha sağlam bağışıklığa sahiptir onların ihtiyacları kafes kuşlarına göre daha düşüktür ölcülerde güvercin olarak yazılsada kafeskuslarınada o düzeyde uygulama yapılabilir nerden biliyoruz ?
röhnfried gervit ölçüsü güvercin olarak biliniyordu bt amin de öyle entrobac da öyle biz hep az koyduk ama bu saydığım ürünlerin kuçuklerini cıkarip piyasaya sürdüğünde ölcülerin aynı oldugunu gördük amino fit giibi multi fit gibi instestinal gibi ürünlerde iceriklerine baktiğimizda da nerdeyse aynı idi röhnfried bir güvercin vitamin markası ama kafes kuslarındada ürünleri kullanılıyor mail ile yinede bir sorariz nedir ne değildir
Ben bu yoruma katılmıyorum... Ama size saygı duyuyorum... Bu konuyu ayrıntılı olarak araştırıp kafes kuşlarına verilmesi gereken ölçüleri dayanıklı verilere göre burada belirteceğim...

Grpet

Müdavim
Üretici
Ben bu yoruma katılmıyorum... Ama size saygı duyuyorum... Bu konuyu ayrıntılı olarak araştırıp kafes kuşlarına verilmesi gereken ölçüleri dayanıklı verilere göre burada belirteceğim...
bende direkt Resmi kanaldan mail attım bakalım ne dicekler

Levent T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Tauben demek güvercin demek... Ziervögel demek kafes kuşları demek... Bu yukarıdaki yazıda Ziervögel ile ilgili hiçbir şey yok... Ayrıca Röhnfried Ziervögel yani kafes kuşları bölümü oluşturdu... Orada bu ürün yok... Bu kullanım ölçüleri güvercinler (Tauben) için... Kafes kuşları için de bu ürün kullanılacaksa bu ölçülerde kullanacaksa o zaman auch für Ziervögel derdi... Almanlar bu konuda çok titiz...

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist

Levent T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Bir de sürekli kullanılan bir ürün değil... Öyle olsaydı taeglich, wöchentlich, monatlich X mal verwenden ibaresi olurdu. Aksine bei Bedarf diyor yani ihtiyaç halinde diyor... Belli koşullar gerçekleştiğinde kullanılıyor.

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Hocam peki sonuçta adamlar satmak için üretio cevabı ne kadar tatminkar olabilir ki sanırım hocalarımız kullanıp test etmeden netleşmicek

Grpet

Müdavim
Üretici
Hocam peki sonuçta adamlar satmak için üretio cevabı ne kadar tatminkar olabilir ki sanırım hocalarımız kullanıp test etmeden netleşmicek
orasi öyle fakat dünyaca ünlü bir firmasınız bir müsterinize yalan beyanı bulunamazsınız sıradan bir fırma değil sonucta resmi adreslerinden verilen cevaplar firmayı bağlar kuşlarıma bu vitamini verdikten sonra olusacak hasarlar firmayı doğrudan etkiler bunuda böyle büyük firmalar göze alamaz diye tahmin ediyorum

Levent T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Sağlıklı bir kuşun buna ihtiyacı yok... Solunum sıkıntısı olan, sürekli strese giren ve yarışmalara giren kuşlar kullanabilir belki... Onlar için bu ölçü ve sıklık aralıklarına uygun olabilir... Bu kadar fazla ürünün kullanılması bir kuşun bünyesine fazla gelir... Multivitamin, probiyotik ve B vitamini yeterli benim kuşa...

Grpet

Müdavim
Üretici
sağlıklı kusa da verilir ama pek cok ürün olsada olur olmasada olur denebilir önemli ürünler belli baslı zaten sağlıklı kusa vermek kusun üst solunumunu acar enfeksiyona karsı korur ama denildiği gibi cok fazlada ürün vermemek gerek en azindan dinlenme zamanları vurmak daha doğrudur