• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

RÖHNFİED TAUBENFİT SELENYUM + E-50 ML.

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Ekli dosyayı görüntüle 15596
✓Kanatlı hayvanlarda Üreme için gerekli olan E vitamini ihtiyacını karşılar
✓ Hastalıklara karşı bağışıklığı arttırır.
✓ Kanatlı hayvanlarda uçma performansını arttırır.
✓ Yumurta doluluk oranını arttırır ve yumurta içinde yavru ölümlerini azaltır.
✓ Yavrular arasındaki gün farkından oluşan boyut farkını en aza indirir.
✓ Vücuttaki A vitamin salınımını destekler

BAŞKA AYNI TÜREV VİTAMİNLER: Nekton E ve S.

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Dediğin gibi sadece bir kızıştırıcı değil kuşumuzun gündelik ihtiyaçlarından biri hocam

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Röhnfied Sedecol var karaciğer koruması için. Yüne röhnfiedin su kalitesini arttırmak için mineral takviyesi yapan ürettiği bir ürün daha var biz soda katıyoruz diye sağolsun röhnfied yapmış 😅 Zamanında birine 7 li set olarak atmıştım ben o setin her kuş bakan insanda olması tarafındayım

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Hocam bir röhnfied detaylandırması yapmak lazım bende e-50 entrobac ve gervit var şuanlık

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Hangisinin ne işe yaradığı mesela

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Hangisinin ne işe yaradığı mesela
Genellikle bunlar güvercin için üretilen ilaçlar. Yarışma kuşlarında kondisyon için kullanılır örnek e vitaminide öyle güvercinlerden anlarmısın bilmiyorum ama daha çok uçmaları sağlıklı olmaları için kullanırlar ama herkuş işlevi aynıdır tavuktada kullanılır bu ilaç güvercindede serçede muhabbette de papağanlardada çünkü kas iskelet sistemi aynı olduklarından dozaj farkı yapılarak kullanıyoruz.

Entobac probiyotik sindirimi düzenlemesi için kullanıyoruz
Gervit w multi vitamin ihtiyaç duydukları vitaminleri karşılamak amacıyla kullanıyoruz. Ben genellikle hastalık tedavisi sırasında ve sonrasında tedavi uyguladıktan sonra kuş direncini kazanması için kullanırım
Sedecol Kafeste bakılan kuş ne kadar istemesende doğadaki gibi olmadığından bu takviye ile onu minimuma indiririz Kas gelişimini destekler.Vücuttaki yağ oranını dengeler. Karaciğer metabolizmasını ve böbrek fonksiyonlarını düzenliyor.
Bt amin fort da b vitamin Tüy dönemlerinde b vitamini ihtiyacını karşılamak için kullanıyoruz.

Vs vs çok ya üşendim hepsini yazmaya

Serkhan79

Eski Forumcu
Üretici
röhnfriedin birkaç ürününü kullanıyorum, ( e50 - sedechol , entrobac , gervit, btamin forte ) gayette memnunum.

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
röhnfriedin birkaç ürününü kullanıyorum, ( e50 - sedechol , entrobac , gervit, btamin forte ) gayette memnunum.
Röhndied avidresste güzel abim bağırsakta oluşan enfeksiyon hastalıkları su için gerekli minarelleri barındırıyor.

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
bu işin sonu yok kardeşim, almaya kalksan ne ürünler var. ben sadece olmazsa olmazları alıyorum
Öyle abi hepsini elinde bulundurmak zor çok kuşu olan için ama bir iki çift benim gibi olanlara set halinde satılıyor 100 ml olarak alıyorum ben uygunda oluyor hemde bitiyor skt sorunu yaşamıyorum

Serkhan79

Eski Forumcu
Üretici
Öyle abi hepsini elinde bulundurmak zor çok kuşu olan için ama bir iki çift benim gibi olanlara set halinde satılıyor 100 ml olarak alıyorum ben uygunda oluyor hemde bitiyor skt sorunu yaşamıyorum
en mantıklısı kardeşim, ürünler gerçekten iyi

Üst Alt