• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

TNZ

Aktif Üye
Merhaba nasıl oldu minnoşumuz, 😊🤲
Kızıyor bana sürüyorum diye 😊ilk görür görmez temizleyip kabuğu kaldirmistım teramisin krem sürmüştüm o baya toparlanmış tı.sislik var gibi hafif gobüş kıpkırmızı dolanıyo 😊 Galatasaray lı oldu tadına da baktı rif ampulün sürerken obakinca bende baktım mecbur 😊 acı idi tadı iyi hamdolsun yaramazliga devam.şu en kuçuklerimi de bı yeme düşse idi rahatliycam biraz

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Kızıyor bana sürüyorum diye 😊ilk görür görmez temizleyip kabuğu kaldirmistım teramisin krem sürmüştüm o baya toparlanmış tı.sislik var gibi hafif gobüş kıpkırmızı dolanıyo 😊 Galatasaray lı oldu tadına da baktı rif ampulün sürerken obakinca bende baktım mecbur 😊 acı idi tadı iyi hamdolsun yaramazliga devam.şu en kuçuklerimi de bı yeme düşse idi rahatliycam biraz
İnşallah tamamen iyileşsin😊

TNZ

Aktif Üye
Evet küçüldü baya bölge biraz kel di en küçüğüm dü o enson onu ayırmıştım anne ile kuluçkada yatıyodu osebep çok yoldular onu devriyeli salıyorum onları tutarlarsa yoluyolar çünkü 😊konu dışı ama dişimin kafası kuyruk bölümü yoluk yeni tüye girdi o bölgeler. çok durgunlaştı keyfi yok erkeği ayırdım onada kıyamıyorum çıkar beni diye çok bağırıyor 😔

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Evet küçüldü baya bölge biraz kel di en küçüğüm dü o enson onu ayırmıştım anne ile kuluçkada yatıyodu osebep çok yoldular onu devriyeli salıyorum onları tutarlarsa yoluyolar çünkü 😊konu dışı ama dişimin kafası kuyruk bölümü yoluk yeni tüye girdi o bölgeler. çok durgunlaştı keyfi yok erkeği ayırdım onada kıyamıyorum çıkar beni diye çok bağırıyor 😔
Ayrı çıkarıp hava aldırabilirsiniz, yerine bırakırsınız tekrar 😊 tüy içinde bt amin forte anneye de suyuna haftada 2 kez sonra haftada 1 verebilirsiniz, sonuçta çok yoruldu🤲😊💓

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Anneye yulaf ta ikram edin, toparlanır, hemde doğal ve güçlü destek sağlar
Yulaf kıymetli bir besindir, enerji verir, probiyotik olur, kilo alır👍

TNZ

Aktif Üye
Güvercin kili mi🤔 onu vermeyin çok büyük taneleri var onun yerine grit kum verin 👍
Grit kumda var kafeste .birgün karışık kuş kumu aldım 5 li ayrı ayrı bolmeliydi hepsini karıştırdım.renkleri farklı idi hepsinin içlerinden kahve rengi olanı seçip yiyordu merak ettim araştırdım güvercin kili çıktı aldım onuda ayrı koydum oda sindirime baya faydalı bagarsak düzenleyici imiş iri taneli ama yumuşak biraz kırıyor öyle yiyor.ureticilere sordum zararı olur mu diye onların da bilgisi yoktu kızım seviyor diye ondan da bulunuyor kafeste baba evinde görmedim demesin 😊

Mustafa27

Eski Forumcu
Moderator
Redaktör
Rif ampül kesinlikle kullanmanızı tavsiye ederim çok etkilidir , kuşumun annesi ayağını ısırdı birden ve çok ciddi bir yara oluştu fakat rif ampül kullandıktan sonra yaranın büyük çoğunluğu 2 hafta içerisinde yara iyileşti , bu ilk gün ; Screenshot_2024-02-04-14-53-55-428_com.google.android.apps.photos.jpgbu ise 3. Hafta tamamen iyileştirdi
IMG_20240204_150158.jpg

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Rif ampül kesinlikle kullanmanızı tavsiye ederim çok etkilidir , kuşumun annesi ayağını ısırdı birden ve çok ciddi bir yara oluştu fakat rif ampül kullandıktan sonra yaranın büyük çoğunluğu 2 hafta içerisinde yara iyileşti , bu ilk gün ; Ekli dosyayı görüntüle 59550bu ise 3. Hafta tamamen iyileştirdi
Ekli dosyayı görüntüle 59554
Maşallah SüphanAllah Rabbim nazarlardan korusun saklasın beklesin minnoşu çok sevindim, Oyy kurban olurum Yaradana 😊🤲💓

Doğacı

Eski Forumcu
Rif ampül kesinlikle kullanmanızı tavsiye ederim çok etkilidir , kuşumun annesi ayağını ısırdı birden ve çok ciddi bir yara oluştu fakat rif ampül kullandıktan sonra yaranın büyük çoğunluğu 2 hafta içerisinde yara iyileşti , bu ilk gün ; Ekli dosyayı görüntüle 59550bu ise 3. Hafta tamamen iyileştirdi
Ekli dosyayı görüntüle 59554
Geçmiş olsun,tekrarı olmaması duasıyla diyelim. Rif kullanan arkadaşlarımızın paylaşımlarına bakıyoruz olumlu geri dönüşler alıyoruz,gerçekten acil durumda çok işe yarayan bir ürün. Paylaşım için teşekkürler 😊

Mustafa27

Eski Forumcu
Moderator
Redaktör
Geçmiş olsun,tekrarı olmaması duasıyla diyelim. Rif kullanan arkadaşlarımızın paylaşımlarına bakıyoruz olumlu geri dönüşler alıyoruz,gerçekten acil durumda çok işe yarayan bir ürün. Paylaşım için teşekkürler 😊
Teşekkür ederim, rica ederim umarım kimsenin başına gelmez , müdahaleye geç kalındığında hayatı tehlikesi bile oluyor+hastalığı varsa devam eden

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Merhaba arkadaşlar,

Forumumuza acil yardım için gelen tüm dostlarımız için Rif i açıklamak istiyorum, bakteriyel enfeksiyonlar, kesik, açık yaralar, iltihap kökenli apseler, tüy kökü enfeksiyonları, kanat altına, enseye, kuyruk altına, deri içine yerleşen akarları yarattığı şiddetli enfeksiyon ve akıntılı iltihaplar, ameliyat sonrası dikiş kuruması ve bakteri oluşumunu engellemek için
RİF AMPUL kullanılabilir

Antibiyotik ve antibakteriyeldir..

Gram pozitif mikroorganizmalardan ileri gelen duyarlı Bakteriler den oluşan ve özellikle diğer antibiyotiklerin cevap vermediği durumlarda..

Gram negatif mikroorganizmalarda..

Deri açıklığı bakteriyel enfeksiyonunda..

İrin kesesi..

Çıban..

Tırnak, gaga bakteriyel enfeksiyonları..

Rahatlıkla kullanabilirsiniz..

İnsanlarda enjeksiyon olarak kullanılıyor..
Minik can dostlarımıza ise damla, sürme, dökme şeklinde kullanılır..
İçeriği: Rifamisin sv sodyum ve 5 mg lidokain hidroklorür vardır
Kuşlarımıza yan etki yapacak İYOT YOKTUR..
Çözelti 250 mg eşdeğer 3 mg olarak yoğunlaştırılmıştır.

Veterinerlik fakültesinde açık ameliyatlar da kullanılmaktadır..
Minik can dostlarımızın sağlığı herşey den önemlidir..
Lütfen yaralanmalarda kullanın😊🤲💓

Kendi küçük bir ampuldür, kırılarak uygulanır, ağzı flaster yada yarabandı ile kapanıp tekrar kullanılabilir😊👍
Eczanelerde bulunuyor, temin edebilirsiniz 😊
Ekli dosyayı görüntüle 58854
Hasta hali Rif kullanımından sonraki iyileşmiş hali
Maşallah SüphanAllah Rabbim nazarlardan korusun saklasın beklesin Paşa'mızı🤲💓🥰🦢IMG_20240206_221952.jpgIMG_20240206_221930.jpgIMG_20240206_221908.jpgIMG_20240206_221840.jpgIMG_20240206_221805.jpgIMG_20240206_223015.jpgIMG_20240206_222945.jpg

Son düzenleme:
Üst Alt