• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! Rezalet Petshoplar

Dün bir petshopa gittim kuşuma oyuncak almak için kuşlarada bakıyım dedim okadar üzüldümki anlatamam kuşların çoğu hasta, yemler yerlerde dışkılar var yemlerin üstünde bide yalan söylüyor hepsi yavru diye bilmediğimi zannetiyor ama çoğu yetişkin bilmesem kandıracak hiç birşey almadan çıktım umarım en kısa zamanda kapanır bu konuda ne yapabiliriz bilmiyorum ama yapabileceğimiz tek şey hiç birşey almamak sanırsam.

zezeynep

Paylaşımcı
Tarım il müdürlüklerine şikayet edilebiliyor diye biliyorum. Maalesef birçok yer sadece para kazanmak uğruna bu canları berbat koşullarda tutuyor. Kendimde şahit oldum. Tamamen mantar yuvasıydı kuşların gagalari kırıktı, kendi dışkılarını yiyorlardi ve hala daha pişkin pişkin bir sey yokmuş gibi davranıyorlar. Durumu kendilerine söylesen bile benden daha mı iyi bilcen kafasında olan çok kişi var. Umarım bu tarz yerlere buyuk yaptırımlar gelir 🙏

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Dün bir petshopa gittim kuşuma oyuncak almak için kuşlarada bakıyım dedim okadar üzüldümki anlatamam kuşların çoğu hasta, yemler yerlerde dışkılar var yemlerin üstünde bide yalan söylüyor hepsi yavru diye bilmediğimi zannetiyor ama çoğu yetişkin bilmesem kandıracak hiç birşey almadan çıktım umarım en kısa zamanda kapanır bu konuda ne yapabiliriz bilmiyorum ama yapabileceğimiz tek şey hiç birşey almamak sanırsam.
Canlı hayvan satış belgeleri oluyor malesef, tarım bakanlığı yılda 1 kontrol ediyor, gerisi vijdanlı olmak, şikayet edebilirsiniz, belkide belgesi yoktur

Demir E.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Dün bende gördüm en alt kafeste bir kuş felç geçirmiş gibi yan yatmıştı ölü değildi çok üzüldüm 😓

Bide yalan söylemeleri hepsi yavru diyor çoğu yetişkin bilmesem kandıracaklar birşey desen en çok onlar biliyormuş gibi davranıyorlar sen nerden biliceksin dermiş gibi konuşuyorlar.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Bide yalan söylemeleri hepsi yavru diyor çoğu yetişkin bilmesem kandıracaklar birşey desen en çok onlar biliyormuş gibi davranıyorlar sen nerden biliceksin dermiş gibi konuşuyorlar.
Allah a havale ediyorum tüm haksızlıkları, yapılan vijdansızlıkları🤲🤲🤲🤲onlar ticari bakıyor, tedavi, ilgi sevgi yok
O paranında bereketi yok, anlayana🤲🤲

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Maalesef öyleler, denetim yok, her petshop aynı ben de çok üzülüyorum 😞