• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Rainbow anne baba

cwmelkor

Aktif Üye
Genelde bu tarz çıkan ilk rainbowu anne babayla çiftleştirip daha kuvvetli bir yapı elde etmeyi planlıyorum ama şansa hep bunlar

Bahar Y.

Müdavim
Ronay abi öyle dediğine göre sarı yüz spangle painted mı acaba benim aklıma bu geldi rainbow değilse :unsure:

cwmelkor

Aktif Üye
Kanat ucları gri gövde tek renk surat sarı ve kanat üstü 3 renk geçişli rainbow özellikleri var ama erkege rainbow değil dedi 🤔

Bahar Y.

Müdavim
Ronay abide işin ehli olan insanlardan, net konuştuysa değildir bence :) painted olabilir diyorum ben, eğer üretici değilseniz bence takılmayın yavruların rainbow olup olmayışına maşallah çok şirin yavrular ☺

cwmelkor

Aktif Üye
Ronay abide işin ehli olan insanlardan, net konuştuysa değildir bence :) painted olabilir diyorum ben, eğer üretici değilseniz bence takılmayın yavruların rainbow olup olmayışına maşallah çok şirin yavrular ☺
15 tane muhabbet kuşu oldu bu gidişle üretici olcaz 😁

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Sarı yüzlü spangle yani halk dilinde painted kuşlar ama güzel bir rainbow ile çalışılirsa rainbow yavru alınabilir 👍

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Dişi painted bu yüzden erkeği değiştirip rainbow erkek alın iş garanti olur illa rainbow istiyorsanız 👍

Bahar Y.

Müdavim
Tabi ki size kalmış bir durum ama kuşlarda yavrularda çok güzel bence anlaşan bir çifti ayırmak yerine böyle devam etsinler daha sonra rainbow çift alıp isteğinizi gerçekleştirin derim ben :)

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
sarı yüz Painted çünkü 😀

Bahar Y.

Müdavim
Hocam eski konuları güncellememeye dikkat edelim :)