Omerke Paylaşımcı Katılım 7 Ocak 2024 Mesajlar 250 Tepkime puanı 82 Puanları 28 6 May 2024 #1 İnternet'te bir videoda rafya içinden oyuncak yapımı gördüm ve bende yaptım ama aklıma takıldı rafya ipinin kuşlara bir zararı var mı
İnternet'te bir videoda rafya içinden oyuncak yapımı gördüm ve bende yaptım ama aklıma takıldı rafya ipinin kuşlara bir zararı var mı
Omerke Paylaşımcı Katılım 7 Ocak 2024 Mesajlar 250 Tepkime puanı 82 Puanları 28 7 May 2024 #2 Omerke' Alıntı: İnternet'te bir videoda rafya içinden oyuncak yapımı gördüm ve bende yaptım ama aklıma takıldı rafya ipinin kuşlara bir zararı var mı Genişletmek için tıkla ... Konu güncel
Omerke' Alıntı: İnternet'te bir videoda rafya içinden oyuncak yapımı gördüm ve bende yaptım ama aklıma takıldı rafya ipinin kuşlara bir zararı var mı Genişletmek için tıkla ... Konu güncel
Semiha S. Eski Forumcu Moderatör Uzman Mentör Kıdemli Üye Katılım 31 Ağu 2022 Mesajlar 7,110 Tepkime puanı 7,705 Puanları 113 7 May 2024 #3 Yapabilirsiniz sorun olmaz. Oyuncaklarda sıkça kullanılan bir meteryal. Oyuncağınızı görelim mi bizlerede fikir olsun
Yapabilirsiniz sorun olmaz. Oyuncaklarda sıkça kullanılan bir meteryal. Oyuncağınızı görelim mi bizlerede fikir olsun
Omerke Paylaşımcı Katılım 7 Ocak 2024 Mesajlar 250 Tepkime puanı 82 Puanları 28 7 May 2024 #4 Semiha S.' Alıntı: Yapabilirsiniz sorun olmaz. Oyuncaklarda sıkça kullanılan bir meteryal. Oyuncağınızı görelim mi bizlerede fikir olsun Genişletmek için tıkla ... Küçük bir yumak yaptım yine rafya ipiyle bağladım onuda dışarıyı izlediği tüneğine astım bu kadar hem dışarıyı izliyor hem kemiriyor
Semiha S.' Alıntı: Yapabilirsiniz sorun olmaz. Oyuncaklarda sıkça kullanılan bir meteryal. Oyuncağınızı görelim mi bizlerede fikir olsun Genişletmek için tıkla ... Küçük bir yumak yaptım yine rafya ipiyle bağladım onuda dışarıyı izlediği tüneğine astım bu kadar hem dışarıyı izliyor hem kemiriyor
Omerke Paylaşımcı Katılım 7 Ocak 2024 Mesajlar 250 Tepkime puanı 82 Puanları 28 7 May 2024 #5 Semiha S.' Alıntı: Yapabilirsiniz sorun olmaz. Oyuncaklarda sıkça kullanılan bir meteryal. Oyuncağınızı görelim mi bizlerede fikir olsun Genişletmek için tıkla ... sizin tavsiyeniz veya örneğiniz varsa paylaşırsanız çok memnun olurum
Semiha S.' Alıntı: Yapabilirsiniz sorun olmaz. Oyuncaklarda sıkça kullanılan bir meteryal. Oyuncağınızı görelim mi bizlerede fikir olsun Genişletmek için tıkla ... sizin tavsiyeniz veya örneğiniz varsa paylaşırsanız çok memnun olurum
Semiha S. Eski Forumcu Moderatör Uzman Mentör Kıdemli Üye Katılım 31 Ağu 2022 Mesajlar 7,110 Tepkime puanı 7,705 Puanları 113 7 May 2024 #6 Omerke' Alıntı: sizin tavsiyeniz veya örneğiniz varsa paylaşırsanız çok memnun olurum Genişletmek için tıkla ... Genelde top ve püskül yapıyorlar. Bende hamak yapmak için almıştım ama hiç başlamaya zamanım olmadı
Omerke' Alıntı: sizin tavsiyeniz veya örneğiniz varsa paylaşırsanız çok memnun olurum Genişletmek için tıkla ... Genelde top ve püskül yapıyorlar. Bende hamak yapmak için almıştım ama hiç başlamaya zamanım olmadı