C cesser Yeni Üye Katılım 28 Ocak 2025 Mesajlar 45 Tepkime puanı 25 Puanları 18 12 Nis 2025 #1 Quik kus kumu aldim ve kucuk sulaga koyaeak verdim uygun mudur ?
Burçak A. İkon Üye Moderatör Kıdemli Üye Katılım 10 Tem 2024 Mesajlar 17,504 Tepkime puanı 16,048 Puanları 113 12 Nis 2025 #2 Tanecikli mi aldınız kuş kumunu
Mert G. Eski Forumcu Katılım 5 Kas 2022 Mesajlar 4,681 Tepkime puanı 4,959 Puanları 113 12 Nis 2025 #3 cesser' Alıntı: Quik kus kumu aldim ve kucuk sulaga koyaeak verdim uygun mudur ? Genişletmek için tıkla ... Quik kumu kristal olması lazım o taslıkta birikim yapar. Girit kum tehmin edin küçük sulukta verebilirsiniz
cesser' Alıntı: Quik kus kumu aldim ve kucuk sulaga koyaeak verdim uygun mudur ? Genişletmek için tıkla ... Quik kumu kristal olması lazım o taslıkta birikim yapar. Girit kum tehmin edin küçük sulukta verebilirsiniz
Yiğit Ö. Eski Forumcu Kıdemli Üye Katılım 24 Ocak 2023 Mesajlar 1,681 Tepkime puanı 1,502 Puanları 113 12 Nis 2025 #4 cesser' Alıntı: Quik kus kumu aldim ve kucuk sulaga koyaeak verdim uygun mudur ? Genişletmek için tıkla ... Quik bildiğim kadarıyla toz tanecikli kristal yapıda muhabbet kuşlarına uygun değil versele laganın grit kumunu alabilirsiniz.
cesser' Alıntı: Quik kus kumu aldim ve kucuk sulaga koyaeak verdim uygun mudur ? Genişletmek için tıkla ... Quik bildiğim kadarıyla toz tanecikli kristal yapıda muhabbet kuşlarına uygun değil versele laganın grit kumunu alabilirsiniz.
Hayvansever1 Yeni Üye Katılım 3 Nis 2025 Mesajlar 20 Tepkime puanı 25 Puanları 13 12 Nis 2025 #5 Yiğit Ö.' Alıntı: Quik bildiğim kadarıyla toz tanecikli kristal yapıda muhabbet kuşlarına uygun değil versele laganın grit kumunu alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... Grit kumu ve anasonlu kuş kumları arasındaki fark nedir? Birde petshoplarda iki mineral bloklar zararlı mıdır
Yiğit Ö.' Alıntı: Quik bildiğim kadarıyla toz tanecikli kristal yapıda muhabbet kuşlarına uygun değil versele laganın grit kumunu alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... Grit kumu ve anasonlu kuş kumları arasındaki fark nedir? Birde petshoplarda iki mineral bloklar zararlı mıdır
zeysssbird Tutkulu Katılım 11 Şub 2025 Mesajlar 1,099 Tepkime puanı 1,315 Puanları 113 12 Nis 2025 #6 Hayvansever1' Alıntı: Grit kumu ve anasonlu kuş kumları arasındaki fark nedir? Birde petshoplarda iki mineral bloklar zararlı mıdır Genişletmek için tıkla ... Gritli kuş kumu kursakta birikim yapmaz, gaga taşının markası önemli
Hayvansever1' Alıntı: Grit kumu ve anasonlu kuş kumları arasındaki fark nedir? Birde petshoplarda iki mineral bloklar zararlı mıdır Genişletmek için tıkla ... Gritli kuş kumu kursakta birikim yapmaz, gaga taşının markası önemli
Yiğit Ö. Eski Forumcu Kıdemli Üye Katılım 24 Ocak 2023 Mesajlar 1,681 Tepkime puanı 1,502 Puanları 113 12 Nis 2025 #7 Hayvansever1' Alıntı: Grit kumu ve anasonlu kuş kumları arasındaki fark nedir? Birde petshoplarda iki mineral bloklar zararlı mıdır Genişletmek için tıkla ... Grit kumda anasonlu olabilir anasonlu olunca kuşların daha çok ilgisini çekiyor. Mineral bloğun markası nedir?
Hayvansever1' Alıntı: Grit kumu ve anasonlu kuş kumları arasındaki fark nedir? Birde petshoplarda iki mineral bloklar zararlı mıdır Genişletmek için tıkla ... Grit kumda anasonlu olabilir anasonlu olunca kuşların daha çok ilgisini çekiyor. Mineral bloğun markası nedir?
C cesser Yeni Üye Katılım 28 Ocak 2025 Mesajlar 45 Tepkime puanı 25 Puanları 18 12 Nis 2025 #8 O zaman bosuna almis oldum giritli kus kumu alayim
Mert G. Eski Forumcu Katılım 5 Kas 2022 Mesajlar 4,681 Tepkime puanı 4,959 Puanları 113 12 Nis 2025 #9 cesser' Alıntı: O zaman bosuna almis oldum giritli kus kumu alayim Genişletmek için tıkla ... Evt Giritli alın daha sağlıklı
cesser' Alıntı: O zaman bosuna almis oldum giritli kus kumu alayim Genişletmek için tıkla ... Evt Giritli alın daha sağlıklı
D Demir E. Müdavim Katılım 7 Haz 2024 Mesajlar 639 Tepkime puanı 531 Puanları 93 12 Nis 2025 #10 cesser' Alıntı: O zaman bosuna almis oldum giritli kus kumu alayim Genişletmek için tıkla ... Evet maalesef. Mamaistte var gritli kum 500gr
cesser' Alıntı: O zaman bosuna almis oldum giritli kus kumu alayim Genişletmek için tıkla ... Evet maalesef. Mamaistte var gritli kum 500gr
Yiğit Ö. Eski Forumcu Kıdemli Üye Katılım 24 Ocak 2023 Mesajlar 1,681 Tepkime puanı 1,502 Puanları 113 12 Nis 2025 #11 cesser' Alıntı: O zaman bosuna almis oldum giritli kus kumu alayim Genişletmek için tıkla ... Evet grit kum çok daha sağlıklı olur.
cesser' Alıntı: O zaman bosuna almis oldum giritli kus kumu alayim Genişletmek için tıkla ... Evet grit kum çok daha sağlıklı olur.
C cesser Yeni Üye Katılım 28 Ocak 2025 Mesajlar 45 Tepkime puanı 25 Puanları 18 12 Nis 2025 #12 Demir E.' Alıntı: Evet maalesef. Mamaistte var gritli kum 500gr Genişletmek için tıkla ... Iki tane giritli var biri mamaist hazirladigi galiba digeri baska marka hangisini alayim
Demir E.' Alıntı: Evet maalesef. Mamaistte var gritli kum 500gr Genişletmek için tıkla ... Iki tane giritli var biri mamaist hazirladigi galiba digeri baska marka hangisini alayim
D Demir E. Müdavim Katılım 7 Haz 2024 Mesajlar 639 Tepkime puanı 531 Puanları 93 12 Nis 2025 #13 cesser' Alıntı: Iki tane giritli var biri mamaist hazirladigi galiba digeri baska marka hangisini alayim Genişletmek için tıkla ... Mamaist grit kuş kumu var onu alin siz
cesser' Alıntı: Iki tane giritli var biri mamaist hazirladigi galiba digeri baska marka hangisini alayim Genişletmek için tıkla ... Mamaist grit kuş kumu var onu alin siz
Burçak A. İkon Üye Moderatör Kıdemli Üye Katılım 10 Tem 2024 Mesajlar 17,504 Tepkime puanı 16,048 Puanları 113 12 Nis 2025 #14 Ben mamaist kullanıyorum çok memnunum