• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Probiyotikler hakkında

Soner

Aktif Üye
Arkadaslar elimdeki diazyme 256 nın son kullanma tarihine yaklasıyorum ve yeni bir probiyotik almayı düşünüyorum arastırmalarım sonucu 3 secenek arasında kaldım;

1-)Versele Laga Probi-Zyme
2-)Rhönfried Entrobac
3-)Probiacti Bird

Sizce bu 3 ünden hangisini almalıyım ve sizden öğrenmek istediğim versele laga sadece mama da kullanılıyormuş doğrumu bu suda çözünmez fln yazmıslar ben suda kullanmak istiyorum mama her zaman hazırlayamıyorum cünkü..bunun doğruluk payı nedir varmı kullanan?

Entrobac hakkında güzel şeyler duydum içinde vitaminde varmış suan en sıcak baktığım bu ama emin degilim yinede :)

Ve son olarakta Probiacti Bird sıvı probiyotikmiş sanırım farkı nedir acaba tozla sıvı arasında veya sizin bu probiacti bird hakkında bilginiz varmı?

Bu konuda bana yardımcı olabilirseniz sevinirim bunların haricinde iyi kaliteli 1.sınıf diyebelceğiniz baska bi ürün tavsiyeniz varsa onada açığım çünkü daha öncede belirttiğim gibi aldığım herseyin piyasadaki en iyisi olmasına gayret gösteriyorum fıstık için

Şimâl

Tutkulu
Emektar Üye
Ben 2 numarayı tavsiye ederim. Daha önce kullandım iyi bir probiyotik. Fiyatı da uygun. Gerçi bu biraz göreceli bir durum. Ama gine de tavsiyemdir.

Soner

Aktif Üye
O zaman entrobac alıyoruz keyfimize bakıyoruz 😄

Soner

Aktif Üye
@Taha peki sen bölünmüş ürünmü aldın yani ben bölünmüş alacam internetten cünkü diğer türlü baya fazla olur diazyme bile yarısından fazlası kaldı 100 Gr mdı bölünmüş aldıysan eger paketleme nasıl kutuda mı geliyor poşetlemişlermi bilgi verebilirmisin biraz

Soner

Aktif Üye
Tamamdır resim bekliyorum sana zahmet olmadı bende ordan sipariş veririm

Soner

Aktif Üye
Tamamdır kardeşim cok sagol güzel tam istediğim gibi grpet ten vitamin almıstım onuda cok iyi paketlemislerdi kutusu fln iyiydi bu da gayet iyi tesekkur ederim tekrardan

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Bölünmüş alırsanız güvenilir yerlerden alın arkadaşlar piyasada çok dumenler dönüyor aman diyorum

Üst Alt