cimennnn Tutkulu Katılım 31 Tem 2021 Mesajlar 797 Tepkime puanı 700 Puanları 93 23 Ağu 2021 #41 Buda şimdiki çektiğim dışkı. Yardımcı olursanız sevinirim. Sağolun
cimennnn Tutkulu Katılım 31 Tem 2021 Mesajlar 797 Tepkime puanı 700 Puanları 93 23 Ağu 2021 #42 Taha' Alıntı: Dışkıda sindirilmemiş yemlerde var üstadlar da bir bakarsa iyi olur emin olamadım tam. @Ronay Ayk. @Şehmus BAKIR @Tuğrul Bey @Ahmet D. Genişletmek için tıkla ... Kötü bisey mi olduğunu mu düşünüyosunuz?
Taha' Alıntı: Dışkıda sindirilmemiş yemlerde var üstadlar da bir bakarsa iyi olur emin olamadım tam. @Ronay Ayk. @Şehmus BAKIR @Tuğrul Bey @Ahmet D. Genişletmek için tıkla ... Kötü bisey mi olduğunu mu düşünüyosunuz?
cimennnn Tutkulu Katılım 31 Tem 2021 Mesajlar 797 Tepkime puanı 700 Puanları 93 23 Ağu 2021 #43 Buda son olarak yaptığı ve güncel fotosu. Birde şunu eklicem kuşum tüy dökümünde bunun bir etkisi olur mu bilmiyorum ama söylemek istedim
Buda son olarak yaptığı ve güncel fotosu. Birde şunu eklicem kuşum tüy dökümünde bunun bir etkisi olur mu bilmiyorum ama söylemek istedim
cimennnn Tutkulu Katılım 31 Tem 2021 Mesajlar 797 Tepkime puanı 700 Puanları 93 23 Ağu 2021 #44 Taha' Alıntı: Kötü birşeyden ziyade tedavi edilmesi gereken bir şey var mı ondan emin olamadım. Eğer varsa yolun başındayken yapılabilir. Garanti olsun istedim Genişletmek için tıkla ... Anladım tamam o zaman ilginiz için teşekkür ederim. Umarım etiketlediginiz kişiler dönüş yapar. Allah razı olsun tekrardan.
Taha' Alıntı: Kötü birşeyden ziyade tedavi edilmesi gereken bir şey var mı ondan emin olamadım. Eğer varsa yolun başındayken yapılabilir. Garanti olsun istedim Genişletmek için tıkla ... Anladım tamam o zaman ilginiz için teşekkür ederim. Umarım etiketlediginiz kişiler dönüş yapar. Allah razı olsun tekrardan.
cimennnn Tutkulu Katılım 31 Tem 2021 Mesajlar 797 Tepkime puanı 700 Puanları 93 24 Ağu 2021 #45 Merhaba yardımcı olur musunuz? @Ronay Ayk. @Şehmus BAKIR @Tuğrul Bey @Ahmet D.