• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Probiyotik bozulmuş mu

kuzukulagi

Aktif Üye
Merhaba dün diazyme bozuk mu diye sormuştum yenisi gelene kadar geçici olarak şırıngayla probiyotik aldık ama bazı yerlerin görseldeki gibi rengi açık, akşamdan sabaha bozulmuş olabilir mi, ilk halini de hatırlamıyorum. serin yerde duruyor

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Şırınga ile probiyotik olmaz ki ve ayrıca bozuk gibi görünüyor riskli bence vermeyin markası ne kimden aldınız?

kuzukulagi

Aktif Üye
Şırınga ile probiyotik olmaz ki ve ayrıca bozuk gibi görünüyor riskli bence vermeyin markası ne kimden aldınız?
Bir veterinerden aldık ben almadım markayı bilmiyorum o yüzden, tamamdır vermeyelim sağ olun. Bu arada size mesaj atmıştım görmediniz galiba bakarsanız çok sevinirim

Murat Halisdemir

Müdavim
probiyotik markası ney ne kadar ölçü koydun ? skt tarih baktınmı dostum

kuzukulagi

Aktif Üye
probiyotik markası ney ne kadar ölçü koydun ? skt tarih baktınmı dostum
Suyuna iki damla koymuştum gece durdu sadece. Başka vermedim o da ilk geldiğindeydi o zaman bozuk olduğunu düşünmüyorum büyük ihtimal sonradan hava aldı. Markasını bilmiyorum veteriner vermiş idareten

Murat Halisdemir

Müdavim
anladım dostum şırıngayla verdi dimi böyle inşALLAH iyleşir hafta 2 gün yeterli temiz su ver dışkı takip yap

EnesGenç

Eski Forumcu
Ilacin gelene kadar kapalı kutu probiyetik almanı tavsiye ederim

Beyzaf5

Aktif Üye
Konusunu görmüşken, en iyi probiyotik markasıdır dediğiniz bir marka var mı? Ben sıvı probiacti-bird kullanıyorum bu onun daha iyisidir dediğiniz bir marka varsa onu temin edeyim bendekinin tarihinin geçmesine az kaldı.