• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Başsağlığı Prensesi Kaybettik

Tarık T.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Arkadaşlar merhaba,
Maalesef üzücü bir haberim var. Sevgili arkadaşımın @EzgiA nın güzel kızı Prensesimiz gece 3 civarları Melek kuş oldu Cennete kanat çırptı.😢😞 Uzun süredir sağlık sorunları yaşıyordu. 2 sene civarı belki elinden gelen herşeyi yaptı çok çaba sarf etti çok emek verdi son ana kadar koşturdu her zaman iletişim de olduk gece gündüz fikir alışverişi yaptık her yerden bilgi almaya çalıştık ama maalesef… nedeni nasılı çok detaya girmek istemiyorum konunun dağılmaması için ama kendisine verdiği tüm emek ve uğraşlar için gönülden teşekkür ediyorum. Hep dediğim gibi onlar bizler için birer evlat. Hepsi kendi evladım gibi ama tabiki Prenses farklı başın canın sağ olsun tekrardan arkadaşım biliyorsun her zaman yanındayım😞🙏

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Rabbim sabır versin
O kadar güzel, baktı ki Ezgi, bir anne şevkati yanında az kalır, elinden gelenin fazlasını maddi manevi düşünmeden yaptı
Prensesimiz melek oldu
@Ezgi canım benim başın yüreğin sağ olsun, Rabbim yaptığın tüm emeğini görsün seni de mükafatlandırsın inşallah
Kalbinde huzur içinde uyusun Prenses kızım, son nefes herzaman bizleri çok üzer tüm hayatta böyledir
İnanıyorum ki senden çok razı 🤲🤲Rabbim de senden razı olsun🤲🤲😔🥹

Hilye Bulut

Tutkulu
Uzman Mentör
Yardımsever üye
Ezgi abla başın sağ olsun,rabbim kalbine ferahlık versin...cennet kuşu oldu artık hastalığından kurtuldu o da yorulmuştur ve tüm yorgunlukları dindi😔seni ve acını kalbimde hissediyorum ablacım 😔🫂 @EzgiA

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Teşekkür Ederim. İnsanın Ağzından tek Kelime Çıkmaz Şuan Öyle Durumdayım. Kızımı Kurtaramadım. Acıları Dindi Yavrumun. Bana Çok Güzel Bir evlat Çok Güzel Bir Dost Oldu Melek Kuşum. İyi Ki Benim kizimdi İyi ki Tanıdım Yavrumu. İyi Anından fotoğraf Paylaşmak İstiyorum. Kızımı Hep Mutlu Huzurlu Hatırlayalım. Herkese Çok Teşekkür Ederim Bu Dönemde Yanımda Olan Varlığını Her Daim Hisseettgim Canım Dostlarım Arkadaşlarıma. İyi Ki Varsınız 🙏❤

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Teşekkür Ederim. İnsanın Ağzından tek Kelime Çıkmaz Şuan Öyle Durumdayım. Kızımı Kurtaramadım. Acıları Dindi Yavrumun. Bana Çok Güzel Bir evlat Çok Güzel Bir Dost Oldu Melek Kuşum. İyi Ki Benim kizimdi İyi ki Tanıdım Yavrumu. İyi Anından fotoğraf Paylaşmak İstiyorum. Kızımı Hep Mutlu Huzurlu Hatırlayalım. Herkese Çok Teşekkür Ederim Bu Dönemde Yanımda Olan Varlığını Her Daim Hisseettgim Canım Dostlarım Arkadaşlarıma. İyi Ki Varsınız 🙏❤
Başınız sağolsun sabırlar diliyorum 🤲🏼

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Başınız sağ olsun. 😔
Bize evlat oluyorlar, kayıpları da o derece üzücü oluyor. Bütün kaybettiğimiz minik dostlarımızla birlikte cennet kuşu olsunlar,istedikleri gibi uçsunlar. 🤲🏻

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Desteğiniz İçin Teşekkür Ederim Arkadaşlar. Elimizden Keşke Bir Şey Gelseydi Ama Gelmedi. Bana Çok güzel Anneliği Yasatti Canım Kızım. Cennette Olursak Eğer Buluşacağız. ❤

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Ezgicim öyle güzel baktın ki ona. 10 yıl sana arkadaş oldu sırdaş oldu dost oldu 😔 Allah'ım sana sabırlar versin. Geride kalan Boncuğuna Allah uzun ömür versin. Başın sağolsun canım 🩷🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Başınız canınız sağolsun ezgi hanım meleğiniz eminim size teşekkür etmiştir çünkü yakından takip edenlerden biriydim ve inanın çok iyi baktınız Allâh sizden razı olsun 🤲

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Teşekkür Ederim Şehmus Bey. Evet Çok Yardımınız Oldu. Olmadı Kurtaramadık Güzel Kızımı.Teşekkür Ederim. Allah Sizden de Razi Olsun 🙏