D dumanım Yeni Üye Katılım 5 Ağu 2024 Mesajlar 4 Tepkime puanı 0 Puanları 1 5 Ağu 2024 #1 Merhabalar benim adım barıs kusum elime konduğunda ve bazen kafesinde kanadını açıp poposunu kasıyor bunu neden yapar şimdiden teşekkürler
Merhabalar benim adım barıs kusum elime konduğunda ve bazen kafesinde kanadını açıp poposunu kasıyor bunu neden yapar şimdiden teşekkürler
Burçak A. İkon Üye Moderatör Kıdemli Üye Katılım 10 Tem 2024 Mesajlar 17,158 Tepkime puanı 15,772 Puanları 113 5 Ağu 2024 #2 Kuşunuzun beyaz peçete üzerine yaptığı yeni dışkı resimlerini paylaşır mısınız
D dumanım Yeni Üye Katılım 5 Ağu 2024 Mesajlar 4 Tepkime puanı 0 Puanları 1 5 Ağu 2024 #3 brckfb' Alıntı: Kuşunuzun beyaz peçete üzerine yaptığı yeni dışkı resimlerini paylaşır mısınız Genişletmek için tıkla ...
brckfb' Alıntı: Kuşunuzun beyaz peçete üzerine yaptığı yeni dışkı resimlerini paylaşır mısınız Genişletmek için tıkla ...
Demet bükay İkon Üye Moderatör Şampiyon Üye Katılım 15 Tem 2023 Mesajlar 15,029 Tepkime puanı 17,760 Puanları 113 5 Ağu 2024 #4 dumanım' Alıntı: Merhabalar benim adım barıs kusum elime konduğunda ve bazen kafesinde kanadını açıp poposunu kasıyor bunu neden yapar şimdiden teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Poposunu sürüyorsa çifleşme isteğindendir, erkek mi belli olmuyor Dışkılar mükemmel maşallah SüphanAllah
dumanım' Alıntı: Merhabalar benim adım barıs kusum elime konduğunda ve bazen kafesinde kanadını açıp poposunu kasıyor bunu neden yapar şimdiden teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Poposunu sürüyorsa çifleşme isteğindendir, erkek mi belli olmuyor Dışkılar mükemmel maşallah SüphanAllah
D dumanım Yeni Üye Katılım 5 Ağu 2024 Mesajlar 4 Tepkime puanı 0 Puanları 1 5 Ağu 2024 #5 Demet bükay' Alıntı: Poposunu sürüyorsa çifleşme isteğindendir, erkek mi belli olmuyor Dışkılar mükemmel maşallah SüphanAllah Genişletmek için tıkla ... Dişimi erkekmi peki
Demet bükay' Alıntı: Poposunu sürüyorsa çifleşme isteğindendir, erkek mi belli olmuyor Dışkılar mükemmel maşallah SüphanAllah Genişletmek için tıkla ... Dişimi erkekmi peki
Demet bükay İkon Üye Moderatör Şampiyon Üye Katılım 15 Tem 2023 Mesajlar 15,029 Tepkime puanı 17,760 Puanları 113 5 Ağu 2024 #6 dumanım' Alıntı: Dişimi erkekmi peki Genişletmek için tıkla ... Erkek %90 yakın fotoğraf paylaşırsanız sevinirim yüzünü
dumanım' Alıntı: Dişimi erkekmi peki Genişletmek için tıkla ... Erkek %90 yakın fotoğraf paylaşırsanız sevinirim yüzünü