A alperenyslkyl Yeni Üye Katılım 4 Haz 2026 Mesajlar 5 Tepkime puanı 0 Puanları 1 Bugün 12:53 #1 Petshoptan dişi aldım kızgın diye 1 yaşlarında dedi ama kücük mü var mı yaşı o kadar? Ekli dosyalar image.jpg 1.1 MB Görüntüleme: 8 image.jpg 1.7 MB Görüntüleme: 8
Ece A. Eski Forumcu Uzman Mentör Yardımsever üye Katılım 29 Mar 2024 Mesajlar 1,794 Tepkime puanı 1,930 Puanları 113 Bugün 13:31 #2 Merhaba fotoğraflar net değil ama cere kızarmış görünüyor, yaş konusunda yorum yapamıyorum ama evet kızgın bir dişi
Merhaba fotoğraflar net değil ama cere kızarmış görünüyor, yaş konusunda yorum yapamıyorum ama evet kızgın bir dişi
A alperenyslkyl Yeni Üye Katılım 4 Haz 2026 Mesajlar 5 Tepkime puanı 0 Puanları 1 Bugün 15:25 #3 Ece A.' Alıntı: Merhaba fotoğraflar net değil ama cere kızarmış görünüyor, yaş konusunda yorum yapamıyorum ama evet kızgın bir dişi Genişletmek için tıkla ... Dişi kızgın erkekte cere olarak aynı laciverte döndü artık kurlaşma seziyorum ama yanii nası anlatayım yuvalıga girmiyorlar çiftleşme de yok.
Ece A.' Alıntı: Merhaba fotoğraflar net değil ama cere kızarmış görünüyor, yaş konusunda yorum yapamıyorum ama evet kızgın bir dişi Genişletmek için tıkla ... Dişi kızgın erkekte cere olarak aynı laciverte döndü artık kurlaşma seziyorum ama yanii nası anlatayım yuvalıga girmiyorlar çiftleşme de yok.
Ece A. Eski Forumcu Uzman Mentör Yardımsever üye Katılım 29 Mar 2024 Mesajlar 1,794 Tepkime puanı 1,930 Puanları 113 Bugün 21:10 #4 Çift kuşlar hakkında ben pek bilgiye sahip değilim, bu konuda daha bilgili ve deneyimli arkadaşlarımız görürse yorum da bulunacaklardır
Çift kuşlar hakkında ben pek bilgiye sahip değilim, bu konuda daha bilgili ve deneyimli arkadaşlarımız görürse yorum da bulunacaklardır