• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Petshop %90 erkek dedi sizce de öyle mi?

MertKutukk

Yeni Üye
Günaydın Petshop'dan yavru muhabbet kuşu almıştık %90 erkek demişti bana öyle gelmedi sizce erkek mi kız mı?

Ekli dosyalar

Bahar Y.

Müdavim
Fotoğraf çok net değil ama erkek görünüyor maşallah, net fotoğraf eklerseniz daha iyi olur

Serkhan79

Eski Forumcu
Üretici
lütfen resim çekerken ışık durumuna dikkat ederek çekin, paylaştığınız resimler net değil ve karanlık

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
burun deliklerinin etrafında beyazlık varsa dişiye yogun mavi mor pembe ise ki (pembe yavrulukta olur sonra degişebilir) erkek

aetheray

Yeni Üye
Kuşunuzun erkek olduğunu düşünüyorum zamanla burun deliklerinde beyazlaşma olursa dişidir fotoğraftan böyle bir durum görmedim

Sude W.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Işığa karşı fotoğraf çekin daha net belli olur ama fotoğraflardan göründüğü kadarı ile erkek diyorum.

Mert.

Eski Forumcu
Bana disi gibi geldi ama emin degilim

Serkhan79

Eski Forumcu
Üretici
resim ve video net değil, karanlık , belli olmuyor, bende kesin görüş bildiremiyorum.

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Ben de erkek diyorum fakat bir şey belirtmek istiyorum, tül kullanmayın mümkünse, kuşun ayağı takılabilir kırılmaya kadar sebep olabilir ama hiç değilse biraz aşağı indirin kuş çok aşağıda kalmış sizi sürekli olarak görüp gözlemleyemezse alışamaz kolay kolay. Ayrıca kafesiniz yuvarlak mı ben mi yanlış gördüm 🤔 yuvarlaksa kare kafese geçmenizi öneririm yuvarlak kafeste özgüven problemi yaşar ayrıca yön duygusu gelişmez 🙏

MertKutukk

Yeni Üye
Ben de erkek diyorum fakat bir şey belirtmek istiyorum, tül kullanmayın mümkünse, kuşun ayağı takılabilir kırılmaya kadar sebep olabilir ama hiç değilse biraz aşağı indirin kuş çok aşağıda kalmış sizi sürekli olarak görüp gözlemleyemezse alışamaz kolay kolay. Ayrıca kafesiniz yuvarlak mı ben mi yanlış gördüm 🤔 yuvarlaksa kare kafese geçmenizi öneririm yuvarlak kafeste özgüven problemi yaşar ayrıca yön duygusu gelişmez 🙏
yuvarlak değil pek kafesin içinde çok rahat hareket edebiliyor tülü biraz daha aşağı çekeceğim önerinizi dikkate aldım peki ne zaman açayım kapısını uçsun?

Mustafa89

Eski Forumcu
Moderator
Üretici
Lütfen daha ışıklı bir ortamda daha kaliteli ve net bir fotoğraf. Alın elinize kuşu yaklaştırın kameraya gözümüzle görmüş gibi net bir foto yakalayın tutarlı bir şey söyleyebilelim. Çile çekiyoruz resmen :D

Mert.

Eski Forumcu
Ben demiştim halada diyorum dişi bu kuş eminim bu sefer erkek degil

Üst Alt