• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Perde Arkası Eğitim

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Sanırım o biraz vakit ve sabir istediginden diger yontem tercih ediliyor abi :)
Ama her konuda sabırlı olmak gerekir, tıpkı bir mesleğe anında adapte olamamak zamanla tecrübe kazanmak gibi, tıpkı bir annenin evladına kavuşmaya hazır olmak için 9 ay beklemesi gerektiği gibi 😇

Cengiz N.

Müdavim
Kıdemli Üye
BENDE PERDE ARKASİ EGİTİM YAPTİM BİR ARA kafesteki eğitim Kısıklı gibi geliyor bana perde arkası daha uygun bence
Bir süre kafes eğitimi sonra perde yöntemi! Zaten direk perde yöntemi sakıncalı olabilir.. Kafeste size elinize biraz alıştıktan sonra perde yöntemi uygulamak daha doğru olur

Cengiz N.

Müdavim
Kıdemli Üye
Kafes içinde zaten parmagıma konuyor ama omuzuma kafama hiç gelmiyor zar zor koyuyorum 5 sn sonra uçup gidiyor
Birazda kuşun karakterinden kaynaklanır omuzuna sen mi koyuyorsun kendi mi konuyor? Kendi konuyorsa zaten korkmuyor demektir

Seda.

Tutkulu
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Kuşun güveni zamanla oluşuyor . Onu korkutmadan arkadaşlarında dediği gibi önce kafes içinde başlayıp zamanla dışarı verin, korkutmayin bı anda yabancıların çocukların yanında özellikle alışma döneminde açmayın oyuncak gibi korkutulup oynanmasına izin vermeyin m size alıştıkça bı anda bakacaksiniz ummadığıniz anda başınızın üstünde yeri var :)) örnek:Ekli dosyayı görüntüle IMG_20220906_223549.jpg

Üst Alt