• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Pencereme konan papağan

aknn

Aktif Üye
Merhaba bugun balkonuma papağan geldi bende besleımeue karar verdim. Şuan evimde sultan papağanı besliyorum bu yeni gelenle arkadaş olabilir mi sizce? Ve yeni gelen papağanın durumu nasıl cinsi forpus galiba pek hasta gibi görünmüyor. Versele laga paraket yemi koydum. Sizce nasıl? Cinsiyeti ve yaşını da merak ediyorum yardımcı olabilir iseniz güzel olur 🙏

Ekli dosyalar

Mustafa27

Eski Forumcu
Moderator
Redaktör
Merhaba, bu kuş sevda papağanıdır ayrıca ilk 1 hafta kadar hastalık ihtimaline karşı fazla yaklaşmasınlar yarası var mı kontrol ediniz sahibini bulmaya çalışın eğer 1 haftayı geçer ve arkadaş olurlarsa mümkündür fakat sevda papağanları biraz atik ve oyuncu oluyorlar sultanlara uymayan karaktere sahipler 😅

aknn

Aktif Üye
Merhaba, bu kuş sevda papağanıdır ayrıca ilk 1 hafta kadar hastalık ihtimaline karşı fazla yaklaşmasınlar yarası var mı kontrol ediniz sahibini bulmaya çalışın eğer 1 haftayı geçer ve arkadaş olurlarsa mümkündür fakat sevda papağanları biraz atik ve oyuncu oluyorlar sultanlara uymayan karaktere sahipler 😅
Evet yaklaştırmadım çok 1 kere yaklaştırdım sadece. Yarın bakım yaptıracagım yarası falan yok hareketli bir kuş ara sıra duruyor sadece. Kakasını daha incelemedim yarın bakacagım vitamin takviyelerine başladım entrobac, BT amin Forte, gerwit v verecegim. Sevda papağanıymıs evet teşekkürler

aknn

Aktif Üye
Kakası vb normal yaşlı olduğunu düşünüyorum yaşı ve cinsiyeti nasıl öğrenebilirim