• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Pembe dizi kıvamında 😂

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Merhaba sizce de burda bir gariplik yok mu 😂😂 videoya çekemedim ama ponçik ve kafes içindeki erkek sabah öpüşüyordu böyle tellerin arasından, hatta eşim ponçiği kafese alalım ordaki dişiyi çıkaralım dedi ama ponçik daha küçük 🥲🥲

Ekli dosyalar

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Merhaba sizce de burda bir gariplik yok mu 😂😂 videoya çekemedim ama ponçik ve kafes içindeki erkek sabah öpüşüyordu böyle tellerin arasından, hatta eşim ponçiği kafese alalım ordaki dişiyi çıkaralım dedi ama ponçik daha küçük 🥲🥲
Bizde de Boncuk ve Yağmur böyle. Boncuk kafes içinde Yağmur kafes dışında.
Boncuk adı gibi her gördüğüne boncuk dağıtıyor. 🤣

Meri

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Aşk-ı Memnu bu. Nerde görsem tanırım.

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Vayyy beee üzüldüm şimdi senin ponçik e yanlız senin ponçik dişi burdan böyle gözüküyor
Dün benim oğluşum eşlerin kafesine kondu
İki hayin de benim oğlanın ayaklarını ısırdı 🥺 gel oğlum gel eş alicam ben sana merak etme dedim
Evet ponçik dişi, artık ben de emin oldum nerdeyse. Ve gerçekten eşi olan oğlanla kurlaşıyor o da kafesimde yanımda eşim var benim demiyor kaç gündür eşiyle hiç ilgilenmedi de zaten, bugün ponçik kafese yaklaşınca direk ona cevap verdi ben şok 🤣

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Valla bunlar mercimeği fırına vermiş
Hayırlısı olsun 🥰
E iyi de ponçik daha 3 buçuk aylık yavrucak 😂 hem daha iki gün öncesine kadar Polatla gayet güzel bir ilişkileri vardı 🥲 zaten resimde Polat'ın bakışına bakar mısın resmen aşkı memnu cidden ya 🤣

Üst Alt