• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Pazar mamalarını görelim

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Ahir ömründe kursağından sebze geçmemiş Bulut ve ilk sebzeli maması 🥹

Havuç, karnabahar ve çok az biber var. Bir de Üzüm 😁

Ekli dosyayı görüntüle 55213
İlk cümleni okuyunca böyleydim. 😞
Sonraki cümlende Üzümü görünce de böyle. 🤣

Bizimkileri saldığım zaman mama yapıyorum ben genelde, bugün kafesteler. Yarın yaparım bende. 😁

nymeria

Eski Forumcu
Şampiyon Üye
Yardımsever üye
İlk cümleni okuyunca böyleydim. 😞
Sonraki cümlende Üzümü görünce de böyle. 🤣

Bizimkileri saldığım zaman mama yapıyorum ben genelde, bugün kafesteler. Yarın yaparım bende. 😁
O kadar zamanda 2 dal ot koyamamışlar önüne vallahi delirirsin😅 Haftaya da yumurta deneyeceğim bakalımm

Sizin mama sofrası ne keyifli olur yaa bir sürü kuş. Hepsi aynı anda mı yiyor😁

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
O kadar zamanda 2 dal ot koyamamışlar önüne vallahi delirirsin😅 Haftaya da yumurta deneyeceğim bakalımm

Sizin mama sofrası ne keyifli olur yaa bir sürü kuş. Hepsi aynı anda mı yiyor😁
İşte kuş beslemeyi sadece kafeste yem ve su ile olur sananların kuşları böyle. 😒
Bizim burda da bir binada balkona koymuşlar kuşları.Gelip geçtikte içim acıyor. 🥲

Grup halinde yiyorlar genelde, bir grup geliyor yiyor sonra başka grup geliyor ama ilk önce biri gelip neymiş bu diye bir tadım yapıyor. Onun yediğini gören diğerleride toplanıyor başına. 😁

nymeria

Eski Forumcu
Şampiyon Üye
Yardımsever üye
İşte kuş beslemeyi sadece kafeste yem ve su ile olur sananların kuşları böyle. 😒
Bizim burda da bir binada balkona koymuşlar kuşları.Gelip geçtikte içim acıyor. 🥲

Grup halinde yiyorlar genelde, bir grup geliyor yiyor sonra başka grup geliyor ama ilk önce biri gelip neymiş bu diye bir tadım yapıyor. Onun yediğini gören diğerleride toplanıyor başına. 😁
Daha söyleyecek çok şey var da önümüze bakalım biz 😁 Havalar çok soğuk bari şimdi içeri alsalar :/

Ahhaha süper bir ortama benziyor, bir sürü kuş döke saça yiyordur rahat rahat😁 Şimdiden afiyet şeker olsun hepsinee❤

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Daha söyleyecek çok şey var da önümüze bakalım biz 😁 Havalar çok soğuk bari şimdi içeri alsalar :/

Ahhaha süper bir ortama benziyor, bir sürü kuş döke saça yiyordur rahat rahat😁 Şimdiden afiyet şeker olsun hepsinee❤
Aynen. Geçmiş geride kaldı gelecek ileride. 😊
İnşallah koymuşlardır,kaç gündür yağmur yağıyor.

Teşekkür ederiz ablası. 😅

Yiğit Ö.

Eski Forumcu
Araştırmacı Üye
Kıdemli Üye
bizimde pazar günü mamamızz içinde beatiful food ballı yumurtali mama protein mix plus formmix var sebze olarak brokoli ve marul var

Üst Alt