• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Patron çıldırdı 😁

Esraömer

Paylaşımcı
Valla ben de düşünemiyorum ama bana söylemeden önce anlaşmış bile, yarın takası yapıcam diyor bu aralar kafayı yemiş durumda du bakalım 🤣🤣
Yaaaa aslında PVC kafesler oluyor arka yanlar Kapalı sacede ön açık o tarzın salması olsa okadar sorun olmaz herhalde pislenmez ben ondan çift için olanlarını alıcam para biriktiriyorm şimdi 😅

Esraömer

Paylaşımcı
Çok güzeller ama Rabbim tüpleri kadar ömür nasip etsin bakalım Polat’la ponçik ne yapacak 😅😅

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Çok güzeller ama Rabbim tüpleri kadar ömür nasip etsin bakalım Polat’la ponçik ne yapacak 😅😅
Bakıcaz onlara artık 😅 bana zaten yeni gelenlerden de en beğendiğim bir veya iki yavruyu bi de eş olan yetişkinleri tutar gerisini sahiplendiririm gibi geliyor ya du bakalım görücez bi gelsinler de 😂

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Yaaaa aslında PVC kafesler oluyor arka yanlar Kapalı sacede ön açık o tarzın salması olsa okadar sorun olmaz herhalde pislenmez ben ondan çift için olanlarını alıcam para biriktiriyorm şimdi 😅
Aslında Facebook marketplace de ben denk geliyorum, isteğe özel ölçülerde yapan bir yer var ama fiyatını bilmiyorum tabi

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Sarı kuşlari sahiplendir bence
2 tane bırak sarıdan diğerleri çok güzel
Mutasyonlu kuşlar çok seviliyor özellikle bu renkler
Resimde görülen özellikle bir tane kırmızı göz var, hepsi çok güzel görünüyor valla artık uyum tablosu çıkarıcam hangisiyle daha çok uyumlu olursak onları saklicam yabani olanlara da elimden geldiğince bakarım ama @Tuğrul Bey hocamın da dediği gibi bir anda bu kadar çok kuş ne bileyim zorlar gibi seviyorum dedim iyi hoş da benim adamın bi ortası yok ki 😂😂😂

Esraömer

Paylaşımcı
Sarı kuşlari sahiplendir bence
2 tane bırak sarıdan diğerleri çok güzel
Mutasyonlu kuşlar çok seviliyor özellikle bu renkler
Ben de aynı düşünüyorum mavi kuşlara bayılıyorum ve bitane gördüm orda 🥰🥰 atıyorum canım kafesinde ama çok pahalılar yaaaa

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Ben de aynı düşünüyorum mavi kuşlara bayılıyorum ve bitane gördüm orda 🥰🥰 atıyorum canım kafesinde ama çok pahalılar yaaaa
Hangisini diyorsun işaretler misin bakayım aynısını mi beğendik 😅

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Ama özellikle de gagası daha siyah olanlar var gibi, en minikler onları saklarım gibi geliyor bana 😂

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Kızımızı gözlü olanlar güzel benim de dikkatimi çekti
Ama resimde flaş tan dolayı oyor çıkmış olabilir yarın ola hayrola kuşlar gelince detaylı resimlerini at
Tabi tabi hepsini tek tek aticam 😅 ya bizim minnoşlara daha büyük kafes almak için bakarken üretici olma yolunda gidiyoruz deliricem 😂😂😂

Esraömer

Paylaşımcı
Üstteki kafesleriin eni vok
Üstteki kafesleriin eni çok dar geliyor bana içim daralıyor
Banada Salma kafes daha güzel ve kullanışlı geliyor
Apartmanın Günde bunu gördüm sahibi ni bulursam almak istiyorum baya geniş Salma kafes sığar içine yanlarını kestiririm yuvalık için mis gibi
ooo bu süpermiş valla işte bende böyle bişey bulup ikinci el felan yapmak istiyorum yaza doğru kafes

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Üstteki kafesleriin eni vok
Üstteki kafesleriin eni çok dar geliyor bana içim daralıyor
Banada Salma kafes daha güzel ve kullanışlı geliyor
Apartmanın Günde bunu gördüm sahibi ni bulursam almak istiyorum baya geniş Salma kafes sığar içine yanlarını kestiririm yuvalık için mis gibi
Evet böyle bişey bulsak güzel olur gerçekten hem el yapımı mis 😍

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
İnşallah imkan olsa eşim dedi kömürlük tarafında bir oda var penceresi Falan var
İstersen orda yap üretimi dedi de eşim motorcu benzin koyuyor o odaya
Aman aman dedim
Bir kaç kişinin eşyası da var
Eşim izin vermiş anahtar da var onlarda
Durup dururken kimseyle papaz olamam ama bu evin köşesine rahatlıkla sığar gönlüm bundan yana bakalım nasıp olacak mi
Ya aman benzin kokusu insana bile ağır geliyor ciğerleri ne ki 😔 riske değmez ki başkası da girip çıkıyor diyorsun sana kaldır demez de zarar verir belki bilemezsin ki kimsenin içinde ne var 🤨 evde dursun en güzeli inşallah en hayırlısı neyse o olsun

Esraömer

Paylaşımcı
Aynen öyle ben yaşım ilerledikçe anladım kimsenin asla ama asla seninle aynı niyette olmadığını
İnsan herkesi kendi gibi zanneder ya aslında tam tersi olması gerekiyor
Ben gündeen az 5 defa gözetleme yapıyorum
Sürekli girip bakarım ben birde 🤣 işim baya baya zor olur
Sağol Feyza çok teşekkür ederim güzel duan için 🤲🙏🌼🌼🌼💜
Bencede bu devirde kimseye güvenemiyorsun en iyisi göz önünde olması ki bence o dolaptan çok güzel bir kafes çıkaracaksın inşallah iyi birinindir 🥰 Allah razı olsun düşünmen yeter canım teklif ettin ya Bn o kafesi almış kadar oldum 🥰🥰