• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Patişkomun gözündeki beyaz şey

Bestynr

Yeni Üye
Demet hanımcım özelden resim atamadım burdan resmi hazırladım . Arkadaşlar patişkomun gözündeki şey nedir geçmesini bekledim ama geçmedi bilenler varsa söyleyebilir mi doktora götüreceğim yoksa teşekkür ederim. Akıllı minnoşuma ne oldu ? 😟😟

Ekli dosyalar

DumanB

Aktif Üye
sanki kabuğa benziyor gibi? bir şey yapmayı denediniz mi

Bestynr

Yeni Üye
sanki kabuğa benziyor gibi? bir şey yapmayı denediniz mi
Hiçbirşey yapmadım 10 gündür gözlemliyorum büyüme olmadı hala aynı. Ama bir sorunu olsa belirti verir diye düşünüyorum. Göz hassas birşey açıkcası ne yapabilirim bilmiyorum eğer geçmezse bir kaç gün içinde götüreceğim

DumanB

Aktif Üye
hiç kaşıyor mu peki o bölgeyi? değişik bir hareketi var mı

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Merhaba veterinerlik bir durum yok Demet abla çevrim içi değil ben yanıtlayım onun yerine size de uygun olursa 🙂🌸 minik bir beze oluşmuş. Beş gün kadar günde iki kez sabah ve akşam olacak şekilde terramicyn göz merhemi sürün kulak çubuğu yardımıyla. İşlem öncesi çay demiyle de pansuman yaparsanız iyi olur.

Bestynr

Yeni Üye
Merhaba veterinerlik bir durum yok Demet abla çevrim içi değil ben yanıtlayım onun yerine size de uygun olursa 🙂🌸 minik bir beze oluşmuş. Beş gün kadar günde iki kez sabah ve akşam olacak şekilde terramicyn göz merhemi sürün kulak çubuğu yardımıyla. İşlem öncesi çay demiyle de pansuman yaparsanız iyi olur.
Merhaba aslı hanım öncelikle tabiki cevaplamanız brni mutlu eder ben demet hanıma özelden yazmıştım ama resmi oraya gönderemedim onun açıklamasını yaptım herkesin fikirleri brnim için çok önemli bunu bilin lütfen. Yazdıklarınıxı okudum yalnız biz bu çocugu zaptedemiyoruz nasıl olacak 😀😂

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba aslı hanım öncelikle tabiki cevaplamanız brni mutlu eder ben demet hanıma özelden yazmıştım ama resmi oraya gönderemedim onun açıklamasını yaptım herkesin fikirleri brnim için çok önemli bunu bilin lütfen. Yazdıklarınıxı okudum yalnız biz bu çocugu zaptedemiyoruz nasıl olacak 😀😂
Merhaba Aslı hocamaız yetişmiş🥰🤲
Ufak bir apse olmuş ve kuruma başlamış, terramicyn krem çok fayda sağlar, karanlık veya loş ışıkta rahat sürebilirsiniz 😊🤲geçmiş olsun IMG_20260303_212903.jpg