• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Paşa

Cici kuş paşa

Yeni Üye
Meraba benim kusum paşa yeni aldım ama başka güzel ve rahat yer yok bende malesef fotograftaki yerde cam karşınız koydum mecbur benimle konuşmuyordu hep aynaya bakıyordu bende onun olduğu yere kağıt yapıştırdım bana küstü 1gun felan gine gönlünü aldım ama bu sefer beni gördüğü yerde kanatları acayip hızlı bir şekilde titretiyor bu durum beni korkutu6or yanlış bir şey yapıp onu korkuttummu diye dusunuyorum ama yok beni ısırgan belli etmiyordum kendini sevdiriyor ama elime gelmiyordu elimden korkmuyor ama elime gelmiyo ayağını uzatıp çekiyordu bende bi gün sesimi yukseltim ve böyle yapmaya başladı sizce hastamı korktugundanmi yapıyor korkuyorsa nasıl güven sağlarım

yao ako

Paylaşımcı
Meraba benim kusum paşa yeni aldım ama başka güzel ve rahat yer yok bende malesef fotograftaki yerde cam karşınız koydum mecbur benimle konuşmuyordu hep aynaya bakıyordu bende onun olduğu yere kağıt yapıştırdım bana küstü 1gun felan gine gönlünü aldım ama bu sefer beni gördüğü yerde kanatları acayip hızlı bir şekilde titretiyor bu durum beni korkutu6or yanlış bir şey yapıp onu korkuttummu diye dusunuyorum ama yok beni ısırgan belli etmiyordum kendini sevdiriyor ama elime gelmiyordu elimden korkmuyor ama elime gelmiyo ayağını uzatıp çekiyordu bende bi gün sesimi yukseltim ve böyle yapmaya başladı sizce hastamı korktugundanmi yapıyor korkuyorsa nasıl güven sağlarım
ayna kullanmayın.plastik tünek kullanmayın.kafese minerak blok ve kalamr kemiği alın.

yao ako

Paylaşımcı
bu konuyada bir bakın.

yao ako

Paylaşımcı
korkudan olabilir.zili çıkarın.onun yanındayken yavaş ve sessiz olun

Eylül

Yasaklı
Merhaba hoşgeldiniz, yeni muhabbet kuşları çok hassastır. Ona bağırmamanız gerekirdi. Yavaş yavaş kendinize güven sağlayın. Kafesin içine yavaşça elinizi sokabilirsiniz. O bir süre sonra alışacaktır. Yeni gelme etkisiyle iyice korkmuştur. Ortama da alıştırın.

Eylül

Yasaklı
Aynayı çıkarmanızı tercih ederim. Plastik tünek yerine tahta tüneğe geçin. Mineral blok, kuş kumu, kalamar kemiği alabilirsiniz. Bir de ceresini atar mısınız bakalım dişi mi erkek mi 😊

yao ako

Paylaşımcı
alın eğitim konusu

Cici kuş paşa

Yeni Üye
Kuşu aldığımda çok değişikti kenarda duruyordu bana bakıyordu sanırım adam onu dışarda yakalamış burnunda yara var

Şimâl

Tutkulu
Emektar Üye
@Cici kuş paşa öncelikle hoşgeldiniz. Ben erkek diye düşünüyorum. Kanat titremesinin bir çok sebebi olabilir; biyolojik sebepler başta olmak üzere korku gibi etkenlerden dolayı olabilir.

@yao ako lütfen hitap tabirlerimizi güzel seçelim 😊. Yeni üyelerimize karşı kibar olalım lütfen.

Ufuk Yalçın

Müdavim
Emektar Üye
MaşAllah çok güzel bir erkeğe benziyor gibi , videosunu atın titreme anını önce uzaktan çekin sonra yanına gelerek devam ederseniz daha Iyi olabilir nedendir diye
Burda kuş bakını anlatıyor ben kusum titreme olayıyla alanımı bir şey soruyordum ama sen bana kuş bakını atıyorsun ben olmadı yani
Eylül kardeşim nezaketen ve yardım amaçlı size bu titremenin bakım ile alakalı olabilir diye sadece bir öneride bulunmuş , vede güzel bir şeye değinmiş sağolsun.

Üst Alt