• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Görsel Paylaşım Paşa ve Limon

Faik Akay

Aktif Üye
Doğru mu yapıyorum bilmiyorum ama kuşlarımızı tanıttığımız bu konu başlığını kullansaymısım iyi olurmuş ama bizim profilimizi belirtiyor mu acaba gibisinden burada da paylaşmak istedim herhangi bir hatam da konu taşıma silme gibi bir işlem yapabilirsiniz biraz ugrastirmis olucam ama KB 😊

Bu dişi kuşum LİMON 2 aylık olduğu düşünülüyor kilosunu ölçemedim daha iyi huylu sakin olduğunu düşünüyorum daha ilk gün kendi gelip elime koluma konmuştu en azından şimdilik sakin diyelim 😊

Bu beyefendi de erkek kuşum PAŞA
Sanırım Limondan biraz ufaklığı var bu arkadaşın o yüzden sanırım 1.5 aylık falandır tahminimce bu beyefendi de biraz yaramaz olup bizim başımıza sürekli iş açacak galiba gelir gelmez parmağımdan kaçıp orayı burayı devirdi sağolsun 😊 işte O'da bu arkadaş 👇

Kuşlarım şimdilik bu kadar çoğaltma düşüncem var bakalım bu arada forumda GEVEZE diye bi ünvan var ise onu verebilirsiniz bana alınganlık yapmam 😅

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Bu iki melek forumda açılan en yanlış yeri bile güzelleştirir ❣ İkisi de iki aydan küçük. Bir buçuk ay civarlarında. Hanenize bereket bolluk sevgi getirsin. 🌸

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Doğru mu yapıyorum bilmiyorum ama kuşlarımızı tanıttığımız bu konu başlığını kullansaymısım iyi olurmuş ama bizim profilimizi belirtiyor mu acaba gibisinden burada da paylaşmak istedim herhangi bir hatam da konu taşıma silme gibi bir işlem yapabilirsiniz biraz ugrastirmis olucam ama KB 😊

Bu dişi kuşum LİMON 2 aylık olduğu düşünülüyor kilosunu ölçemedim daha iyi huylu sakin olduğunu düşünüyorum daha ilk gün kendi gelip elime koluma konmuştu en azından şimdilik sakin diyelim 😊

Sanırım Limondan biraz ufaklığı var bu arkadaşın o yüzden sanırım 1.5 aylık falandır tahminimce bu beyefendi de biraz yaramaz olup bizim başımıza sürekli iş açacak galiba gelir gelmez parmağımdan kaçıp orayı burayı devirdi sağolsun 😊 işte O'da bu arkadaş 👇

Kuşlarım şimdilik bu kadar çoğaltma düşüncem var bakalım bu arada forumda GEVEZE diye bi ünvan var ise onu verebilirsiniz bana alınganlık yapmam 😅
Minik melekler evinize neşe getirmiş 🥰maşallah SüphanAllah🤲
Bisküvi kokar şimdi bunlar🥰🤲ömürleri uzunnnn mutlu ve sağlıklı olsun inşallah

Faik Akay

Aktif Üye
Hocalarım şimdi bunlar sürekli yan yana duruyorlar yemi beraber yiyorlar 2 salıncak olmasına rağmen aynı salıncağa sığmaya çalışıyorlar birbirlerini kaşıyorlar bize alışmış olurlarsa büyüdüklerinde yine de eş tutmayacaklar mı? Bana kalırsa şimdiden bile belli oldu gibi ama bilemedim. 7/24 bitişik ikiz gibiler çünkü

Hilye Bulut

Tutkulu
Uzman Mentör
Yardımsever üye

Oy maşallah,sağlıklı uzun ömürleri olsun

Hilye Bulut

Tutkulu
Uzman Mentör
Yardımsever üye
Hocalarım şimdi bunlar sürekli yan yana duruyorlar yemi beraber yiyorlar 2 salıncak olmasına rağmen aynı salıncağa sığmaya çalışıyorlar birbirlerini kaşıyorlar bize alışmış olurlarsa büyüdüklerinde yine de eş tutmayacaklar mı? Bana kalırsa şimdiden bile belli oldu gibi ama bilemedim. 7/24 bitişik ikiz gibiler çünkü
Sadece arkadaş da olabilirler eş de olabilirler ama söyledikleriniz uyumlu olduklarını gösteriyor,hayırlısı olsun

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba çok güzel anlaşmaları😊🤲🥰
Önce arkadaş olurlar, kızımız kızgınlığa girince ayırırsınız 10 gn kadar sonra eş olurlar😊🤲🥰

Faik Akay

Aktif Üye
Anladığım kadarı ile O günler gelmeden iyi anlaşmaları bile belli etmeyecek o zaman anladım teşekkür ederim hocalarım

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Anladığım kadarı ile O günler gelmeden iyi anlaşmaları bile belli etmeyecek o zaman anladım teşekkür ederim hocalarım
Rica ederim 🥰Birbirine yem kusabilirler bunuda gözden kaçırmayın,
Sebebi yavru olmalarıdır😊

Üst Alt