• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Parmakta şişlik

cimennnn

Tutkulu
Herkese merhaba nasılsınız inşallah hepiniz iyisinizdir 😊
Ben çimenin parmağın da şişlik farkettim o yüzden yazıyorum. Herhangi bir morarma vs yok. Ama tırnak dibinden başlayan bir şişlik var tüm parmakta yok sadece tırnak dibinde olan bir şişlik ama apse gibi birşey de yok.
Geçen hafta farkettim daha öncesinde var mı bilmiyorum. Farkedince rif sürmeye başladım fakat o şişlik aynı şekilde hala duruyor. Resim çekmek istedim ama belli olmadı yine de isterseniz çekerim.
Ne yapmamı önerirsiniz?
Teşekkür ederim.

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Merhaba geçmiş olsun Bir röntgen çektirirseniz iyi Olur. Karaciğer Rahatsızlığı vardı Biliyorum. Musaıt Olduğunda fotoğrafını Paylasırsanız daha Uygun Olur 😇

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Herkese merhaba nasılsınız inşallah hepiniz iyisinizdir 😊
Ben çimenin parmağın da şişlik farkettim o yüzden yazıyorum. Herhangi bir morarma vs yok. Ama tırnak dibinden başlayan bir şişlik var tüm parmakta yok sadece tırnak dibinde olan bir şişlik ama apse gibi birşey de yok.
Geçen hafta farkettim daha öncesinde var mı bilmiyorum. Farkedince rif sürmeye başladım fakat o şişlik aynı şekilde hala duruyor. Resim çekmek istedim ama belli olmadı yine de isterseniz çekerim.
Ne yapmamı önerirsiniz?
Teşekkür ederim.
Merhaba teşekkür ederiz 🤗 sağlığınıza duacıyız🤗🤲 siz nasılsınız 🤗🤲
Rif etki etmez açık yara lezyon olmamış, deride tırnak kökünde tül ipi vs ince bir iplik olabilir, fucidin krem sürebilirsiniz, yinede görsek daha iyi olurdu 🙏

cimennnn

Tutkulu
Merhaba teşekkür ederiz 🤗 sağlığınıza duacıyız🤗🤲 siz nasılsınız 🤗🤲
Rif etki etmez açık yara lezyon olmamış, deride tırnak kökünde tül ipi vs ince bir iplik olabilir, fucidin krem sürebilirsiniz, yinede görsek daha iyi olurdu 🙏
Teşekkür ederim bende iyiyim 😊
Tül ipi falan olamaz çünkü kafesinde tül yok evde ki tüllere de tırmanma gibi hareketleri yok malesef eklemlerinde sorunlardan dolayı ayaklarını ve bacaklarını öyle tırmanma hareketlerini çok fazla yapamıyor. Resmini birazdan gönderirim 😊
Merhaba geçmiş olsun Bir röntgen çektirirseniz iyi Olur. Karaciğer Rahatsızlığı vardı Biliyorum. Musaıt Olduğunda fotoğrafını Paylasırsanız daha Uygun Olur 😇
Röntgen bu aralar çektirmem biraz zor ama en kısa sürede çektirmeye çalışacağım 😊

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Uzun olan parmağı
Merhaba bu parmakta çatlak olabilir, şişmiş, çatlağı etkisi ile parmak ucu şişebilir kan dolaşımını etkiler, uçta ödem yapmış büyük ihtimalle, oldukça şişmiş
Hirudoid krem alıp sürün ve masaj yapın tüm parmağa günde 2 defa, Ödemi alır kan dolaşımını sağlar ağrıyı keser
Aklınızda kalmasın rontgende netleşir

Ekli dosyalar

Üst Alt