• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Çarpmaya bağlı parmakta kavrayamama

Hertz

Yeni Üye
Herkese iyi akşamlar,muhabbet kuşum dün gece uçarken duvara çarptı ve elime aldığım zaman sol ayağındaki parmakları tam açamadığını fark ettim tüneğe koydum ayakta vs durabiliyor diğer ayağını kaldırıp o ayağının üstünde de durabiliyor ama mesela kafasını kaşımak istediğinde tam boynuna getiremiyor ayağında herhangi bir morluk göremedim neşesinde de bir problem yok karşı tüneğe de geçebiliyor ama bugün düzeldi mi diye salıp kafes tellerine koyduğum zaman parmaklarıyla telleri kavrayamıyor parmaklarını salıyor bir yere konarken de parmaklarının üzerine basıyor.Bir ay önce arka parmaklarının bir tanesinde aynı sorun olmuştu bt amin forte kullanınca düzelmişti.Dediğim gibi neşesinde iştahında bir sıkıntı yok kafesinden de çıkmak istiyor ama tünekte dönmeye çalışırken fln tam dönemiyor yakınımızda maalesef veteriner yok kalıcı bir hasar olmuş olabilir mi sizce?

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Herkese iyi akşamlar,muhabbet kuşum dün gece uçarken duvara çarptı ve elime aldığım zaman sol ayağındaki parmakları tam açamadığını fark ettim tüneğe koydum ayakta vs durabiliyor diğer ayağını kaldırıp o ayağının üstünde de durabiliyor ama mesela kafasını kaşımak istediğinde tam boynuna getiremiyor ayağında herhangi bir morluk göremedim neşesinde de bir problem yok karşı tüneğe de geçebiliyor ama bugün düzeldi mi diye salıp kafes tellerine koyduğum zaman parmaklarıyla telleri kavrayamıyor parmaklarını salıyor bir yere konarken de parmaklarının üzerine basıyor.Bir ay önce arka parmaklarının bir tanesinde aynı sorun olmuştu bt amin forte kullanınca düzelmişti.Dediğim gibi neşesinde iştahında bir sıkıntı yok kafesinden de çıkmak istiyor ama tünekte dönmeye çalışırken fln tam dönemiyor yakınımızda maalesef veteriner yok kalıcı bir hasar olmuş olabilir mi sizce?
Merhaba geçmiş olsun
Streamable.com üzerinden kısa bir video paylaşır mısınız lütfen görelim

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Merhaba dokularda veya sinirlerde bir zedelenme, hasar olabilir. Birkaç gün gözlemleyin. Özellikle b kompleks vitamin desteği sağlayın ve Demet ablanın dediği gibi kremi ayaklara günde iki kez masaj yaparak sürün. Bir gelişme olmazsa mutlaka kanatlı uzmandan destek alınız. Kilo sorunu da var. Kendi ağırlığı da zorlaştırıyor olabilir süreci.

Üst Alt