• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Paraziter uygulaması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aleyy

Aktif Üye
Merhabalar. Kuşlarım için herhangi bir parazit uygulaması yapmadım şu ana kadar. Yapmalı mıyım, ne uygulayabilirim, ne sıklıkta ve nasıl uygulanır? Nereden temin edebilirim?

Bir de Gerwit, BT amin, entrobac, kalamar kullanıyorum kafeste, virkon s ile dezenfekte ediyorum. İlk 3ünün arasına da birer gün sade su veriyorum. Başka eklemem gereken bir şey, eksiğim var mı? Tavsiye alabilir miyim 💕

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhabalar. Kuşlarım için herhangi bir parazit uygulaması yapmadım şu ana kadar. Yapmalı mıyım, ne uygulayabilirim, ne sıklıkta ve nasıl uygulanır? Nereden temin edebilirim?

Bir de Gerwit, BT amin, entrobac, kalamar kullanıyorum kafeste, virkon s ile dezenfekte ediyorum. İlk 3ünün arasına da birer gün sade su veriyorum. Başka eklemem gereken bir şey, eksiğim var mı? Tavsiye alabilir miyim 💕
Merhaba dış parazit damlası uygulayın
Rutin olarak yapılmalıdır
Vilmectin
Zimec
Avromec
Baymec
Bunlardan birini temin edin lütfen
Ensesine 1 damla damlatın ve masaj yapın 10 gün sonra tekrar uygulayın 2-3 ay sonra tekrarlayın
Vilmectin 6 ay sonra tekrar uygulanır
Veteriner malzemesi satan yerden alabilirsiniz yada mamaist.com dan temin edebilirsiniz

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Tek konudan devam ediniz. Bu konuyu kilitliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...