• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! papagım kaçtı.

mustafatarcın

Yeni Üye
Ankara incirli mahllesinde dün akşam beş den kuşum balkondan kaçtı üçyıldır bizimle beraber di illkez evin dışına çıktı yakalıyamadık yarım saat sonra cocuklar şehitler parkı etrafında bir papağan görmüşler gittik havada bir kez gördük ve sonra bulamadık, arayıp bulanlar ödüllendirilecektir, adı tarcın. bulursanız çok mutlu oluruz. bugün ilk tarçınsız gün kafes boş çok kötü olduk. lütfen bulun ve bize haber edin.

Hilye Bulut🥇

Paylaşımcı
Kafeskuslarıcom Öğrencisi
Merhaba X'te kayıp canlar bölümüne de yazabilirsiniz.Civar petshoplara fotoğraflı ilan verebilirsiniz.Birinin evine girdiyse yem almak için uğrarlar petshopa

Tuba K.🥇

Eski Forumcu
Kafeskuslarıcom Öğrencisi
Forum Rehberi
Ankara incirli mahllesinde dün akşam beş den kuşum balkondan kaçtı üçyıldır bizimle beraber di illkez evin dışına çıktı yakalıyamadık yarım saat sonra cocuklar şehitler parkı etrafında bir papağan görmüşler gittik havada bir kez gördük ve sonra bulamadık, arayıp bulanlar ödüllendirilecektir, adı tarcın. bulursanız çok mutlu oluruz. bugün ilk tarçınsız gün kafes boş çok kötü olduk. lütfen bulun ve bize haber edin.
Çok geçmiş olsun inşallah bulunur tarçın yavrumuz🤲

mustafatarcın

Yeni Üye
Dun ilk birsaate gördüm aşağıda ki sokakta ağaca konmuş tu arabayı pireden kadarr havavucupp biterse girdi teras sahibi binaya ulaşırken gavalanmuss sonra bulamafimm 300 metre eve mesafede. Garip kudum. Cokk yalnız kaldii.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Dun ilk birsaate gördüm aşağıda ki sokakta ağaca konmuş tu arabayı pireden kadarr havavucupp biterse girdi teras sahibi binaya ulaşırken gavalanmuss sonra bulamafimm 300 metre eve mesafede. Garip kudum. Cokk yalnız kaldii.
Etrafa petshoplara sorun, mahalle instagram sayfasında paylaşın, muhtara söyleyin, çocuklara sorun o civar ev balkonuna konmuş olabilir sorun mutlaka
İnşallah bulunur🤲🤲

Üst Alt