• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Papağanımın tırnağı kırılmış

alici0

Paylaşımcı
Merhaba arkadaşlar , biraz önce tırnak kopmuş.yemliğin yanında kalamar kemiğinin kendi tutacakları var sanırım oraya taktırdı . Ben farkettiğimde kanama durmuş.tırnak hemen hemen deriye kadar gitmiş . Annemde biraz uzun diye yakın zamanda tırnaklarıyla ilgili sitem etmişti . Şuan benim yapmam gereken birşey var mı ?

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Kanama olmamasına dikkat edin olursa mısır ununa batırırsınız ayağını. Şu an için yapabileceğiniz başka bir şey yok gibi

alici0

Paylaşımcı
Kanama olmamasına dikkat edin olursa mısır ununa abatırırsınız ayağını. Şu an için yapabileceğiniz başka bir şey yok gibi
Suan baktım herhangi bir kanama yok .ben farkettiğimde olay olmuş ve kanama bitmişti . Acısı devam ediyordur sanırım bizimkinde . Acısını dindirmek için vitamin veya enteobac koysam suyuna bir faydası olur mu

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Suan baktım herhangi bir kanama yok .ben farkettiğimde olay olmuş ve kanama bitmişti . Acısı devam ediyordur sanırım bizimkinde . Acısını dindirmek için vitamin veya enteobac koysam suyuna bir faydası olur mu
Şu an acısı olduğunu düşünmüyorum açıkçası, ama stresi vardır. Daldarı verebilirsiniz

Üst Alt