• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sende Yorum Yap! papağanımın sorununu anlayamıyorum

harun021

Yeni Üye
Dişi sultan papağanımı 2 yıldır besliyorum , en iyi şekilde bakmaya çalışıyorum fakat aldığım zamandan beri göğüs kemikleri belli ve bir türlü geçmedi.Birçok kez veterinere götürdüm vs. ama bir sonuç alamadım.Yavru almak istediğimde birçok kez denedim fakat en başarılı olduğu kuluçkasında bile tek yavru çıktı ve 30 günlük olmasına rağmen 20 günlük gelişimde kaldı.Ondan sonra birkaç kez daha denedim başarılı olamadım.Genetik bir problemi var çiftimin sanırım o sonuca vardım elimdeki verilerden.Şunada bir süredir fark ediyorum , üşüyor gibi titriyor sürekli ama aşırı bir titreme yok.Depresyona girdiğini düşünüyorum.Artı olarak bu zamana kadar en fazla süre beslediğim papağan oldu kendisi.Davranışlarında herhangi bir problem yok iştahsızlık sorunu vs. yok.

harun021

Yeni Üye
eklemeyi unuttum.eski hesabıma erişemiyorum , yeni bir hesap açmak zorunda kaldım.Şifremi sıfırlamak istedim fakat mail gönderildi ibaresine rağmen mail falan gelmiyor.Belirtmek istedim , sitede bir sorun mu var?

melisatkd

Aktif Üye
eklemeyi unuttum.eski hesabıma erişemiyorum , yeni bir hesap açmak zorunda kaldım.Şifremi sıfırlamak istedim fakat mail gönderildi ibaresine rağmen mail falan gelmiyor.Belirtmek istedim , sitede bir sorun mu var?
Çift hesap açmak forumda yasak @Şehmus BAKIR hocam yardımcı olur, yeni geçici sifre verir.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Göğüs kemiği belirgin olduğunu biz buradan anlayamayız ancak hassas terazi ile tartıp bize Bilgi verirseniz yorum yapabiliriz ve kuşun bir videosunu ekleyin bakalım 👍 sitede bir sorun yok sadece güvenlik nedeniyle mail ayarları kapalı bu yüzden geçici şifre için bana ulaşabilirsiniz.simdi baktım ikinci bir hesabınız görünmüyor yani eğer vpn kullanıyorsaniz bu görülmez ve bu arada VPN ile siteye giriş yasak onu da belirtmek isterim

Şahin_tutuş

Paylaşımcı
Beslenme ve bakım düzenini de yazar mısınız? Nasıl besleniyor bu kuşlar? Ayrıca yılın hangi dönemlerinde yavru almaya çalıştınız? Eşiyle anlaşabilen bir kuş mu yoksa normalde uzak mı duruyor?

Üst Alt