• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Papağanımın kuyruğu koptu

Sabiş

Yeni Üye
Herkese merhaba benim sultan papağanım var dun eşim kafesine geçirmek için kuyrugundan tutmuş ve kuyruğundaki tüyler kökükenden kopmuş ve ben çok üzgünüm eşime bi turlu alisamadi sadece bana geliyor ve ben geçiriyorum eşimde sevmek istemis ama gecirememis kuyrugu ne zaman çıkar yardimci olurmusunuz bana teşekkur ederim şimdiden😔

EnesGenç

Eski Forumcu
Kan aklımı kopan yerın fotoğraf ini cekermisiniz

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Ailemize hoşgeldiniz 😊
Kuyruk köklerinden kan geldiyse batikonla pansuman yapın ve tahanin dediği gibi vitamin, probiyotik dönüşümlü olarak verin ev sıcaksa haftada bir ılık suyla banyo yaptırın 👍

Sabiş

Yeni Üye
Ailemize hoşgeldiniz 😊
Kuyruk köklerinden kan geldiyse batikonla pansuman yapın ve tahanin dediği gibi vitamin, probiyotik dönüşümlü olarak verin ev sıcaksa haftada bir ılık suyla banyo yaptırın 👍
Peki canı çok yanmışmıdır çok üzüldüm agladm oda ağladı hep başını sevdirdi değişik sesler cıkardı 🥺

Sabiş

Yeni Üye
O zaman sorun yok zamanla iyi olacaktır bir anlık canı acimistir ama siz onu iyi besleyip bakarsanız ağrıyı unutur size tutunur 😊
Ona surekli vitamin takviyesi yapiyrum zaten her turlu sevdigi yemide aldim havuc yediriyorum bide benim yedigim ictigim herseyden yemek icmek istiyo onlardan bi sorun olur mu

EnesGenç

Eski Forumcu
Ona surekli vitamin takviyesi yapiyrum zaten her turlu sevdigi yemide aldim havuc yediriyorum bide benim yedigim ictigim herseyden yemek icmek istiyo onlardan bi sorun olur mu
Ne gibi şeyler şu içerken verebilirsin. Meyve sebze verebilirsin

Murat Halisdemir

Müdavim
sürekli havuç yedirme kızışır kuş vitamin her gün verirsen ağır gelir gerwit w vitamin kullan çok iyi gelir

Sabiş

Yeni Üye
sürekli havuç yedirme kızışır kuş vitamin her gün verirsen ağır gelir gerwit w vitamin kullan çok iyi gelir
2 gun vitamin veriyorum 2 gun normal su donüsümlü veriyorum hafta da 3 gun elma havuc ve muz veriyorum yada mandalina

EnesGenç

Eski Forumcu
Kahve icetea verme kuslar için zararlı. Hele sulu yemek olduğunda dışarı çıkarma içine düşerse yazık olur

Murat Halisdemir

Müdavim
MAŞALLAH güzel dezenfektan meyve sebzeleri virkon S yatırıp verirsen iyi olur vüris bakteri mantar karşı önlem alırsın çok aşırı vermen zararlı

Murat Halisdemir

Müdavim
Kaliteli bi tohumlu kapalı yem ver versele laga gardenmix olur güzel tohumlar var içinde kuşunuz sever efendim

Üst Alt