• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! Papağanımın kanadı kesilmiş?

Jroks

Yeni Üye
Yeni bir papağan aldım 1 aydır bende. Kanadı kesilmiş hemde haddinden fazla.Uçamama yok kanama falan yok.Uçabiliyor ama fazla efor sarfediyor.Ne yapmam gerekiyor.Çekilmesi söyleniyor.Bt kullandım fakat haftada 3 gün suluğunu karıştırıyorum su içmiyor.Suyu değiştirip ilaçsız su koyuyorum kana kana içiyor.Ne yapmam gerekiyor.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Yeni bir papağan aldım 1 aydır bende. Kanadı kesilmiş hemde haddinden fazla.Uçamama yok kanama falan yok.Uçabiliyor ama fazla efor sarfediyor.Ne yapmam gerekiyor.Çekilmesi söyleniyor.Bt kullandım fakat haftada 3 gün suluğunu karıştırıyorum su içmiyor.Suyu değiştirip ilaçsız su koyuyorum kana kana içiyor.Ne yapmam gerekiyor.
Merhaba fotoğraf ve streamable.com üzerinden kısa bir video paylaşır mısınız lütfen

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Vitamin ne kadar suya ne kadar koyuyorsunuz. Kanat ayarı dedikleri olay yapılmış. Uçar ama uzun süre havalanamaz. Telekleri kesmemişler. Süreç uzun. Çekmekte çok doğru değil. Zamanla düştükçe yenileri çıkacaktır. Ama bu belki bir yılı bile bulabilir.

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Merhaba, aynısı benim kuşumun da başına gelmişti bt amin forteyi haftada 2 gün düzenli verdim bir buçuk senede tam olarak tüyleri tamamlandı ve havalandı o nedenle düzenli verin, yarım suluk suya 8 damla ☺

Üst Alt