E ewlflzx Yeni Üye Katılım 14 May 2024 Mesajlar 2 Tepkime puanı 0 Puanları 1 14 May 2024 #1 Kuşumun kafasında yara var. Kendisi Lutino cinsinde bir sultan papağanı olduğu için kel yani yara direkt belli
Kuşumun kafasında yara var. Kendisi Lutino cinsinde bir sultan papağanı olduğu için kel yani yara direkt belli
Demet bükay İkon Üye Mod Yöneticisi Yardımcı Mentör Şampiyon Üye Kıdemli Üye Katılım 15 Tem 2023 Mesajlar 28,824 Tepkime puanı 35,436 Puanları 999 14 May 2024 #2 ewlflzx' Alıntı: Kuşumun kafasında yara var. Kendisi Lutino cinsinde bir sultan papağanı olduğu için kel yani yara direkt belli Genişletmek için tıkla ... Merhaba fotoğraf paylaşır mısınız tam nerede görelim ve neden oldu
ewlflzx' Alıntı: Kuşumun kafasında yara var. Kendisi Lutino cinsinde bir sultan papağanı olduğu için kel yani yara direkt belli Genişletmek için tıkla ... Merhaba fotoğraf paylaşır mısınız tam nerede görelim ve neden oldu
E ewlflzx Yeni Üye Katılım 14 May 2024 Mesajlar 2 Tepkime puanı 0 Puanları 1 15 May 2024 #3 Demet bükay' Alıntı: Merhaba fotoğraf paylaşır mısınız tam nerede görelim ve neden oldu Genişletmek için tıkla ... Tam belli olmuyor ama kırmızı ve kabuk bağlamış neden olduğunu bilmiyorum belki tırnaklarındandır diye düşünüyorum
Demet bükay' Alıntı: Merhaba fotoğraf paylaşır mısınız tam nerede görelim ve neden oldu Genişletmek için tıkla ... Tam belli olmuyor ama kırmızı ve kabuk bağlamış neden olduğunu bilmiyorum belki tırnaklarındandır diye düşünüyorum
Şehmus BAKIR İkon Üye Yönetici Yetkili Kurucu Kurucu Üye Mentör Üretici Katılım 20 Ağu 2018 Mesajlar 21,343 Tepkime puanı 31,508 Puanları 1,999 Yaş 42 15 May 2024 #4 Yanında başka bir kuş var mı? Ne zamandan beri sizde? Kafasını vurduğu bir sivri cisim vs oldu mu? Kellik olur ama yaranın sebebini bulmak gerek tekrarlamaması için
Yanında başka bir kuş var mı? Ne zamandan beri sizde? Kafasını vurduğu bir sivri cisim vs oldu mu? Kellik olur ama yaranın sebebini bulmak gerek tekrarlamaması için