• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Papağanımın kafası kanadı duvara çarptı acil yardım edin lütfen.

Hilye Bulut

Tutkulu
Stajyer Uzman
Yardımsever üye
Dışkı takibi yapın kan vs.olursa götürün.Bunun dışında davranışlarını da gözlemleyin yemesi içmesi iyiyse rifle yara düzelene kadar devam edin kabuklanma olunca fucidin iyi gelir diye düşünüyorum. @Demet bükay

Emre1

Yeni Üye
Dışkı takibi yapın kan vs.olursa götürün.Bunun dışında davranışlarını da gözlemleyin yemesi içmesi iyiyse rifle yara düzelene kadar devam edin kabuklanma olunca fucidin iyi gelir diye düşünüyorum. @Demet bükay
Dışkısı normal olması gerektiği gibi.Durumu iyi.Önce lif sürdüm sonra fucidin ama. Cevap için sağolun

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Dışkısı normal olması gerektiği gibi.Durumu iyi.Önce lif sürdüm sonra fucidin ama. Cevap için sağolun
Merhaba çok geçmiş olsun
Sadece Rif sürün kreme gerek yok, mısır unu kafa ysralanmalarında olmaz, tırnak için olur😔😔
Yarın Rif sürün sadece çabucak düzelir inşallah
Burnu hareket ettimi

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Videoyu yavaşta izledim burun ve göz önü kanamış kafa yaralanmalarında tampon gereklidir ayrıca deri ve kemik yapı olduğu için çok kanama olmaz, deri açılması ile kan görülür, çok geniş değil
Benim endişem burnun oynaması büyük ihtimalle de oynadı
Krem tutmaz burnu, Rif ampul hücre yenilenmesine etkili olduğu için çabuk toparlamasına ve hemen yapışmasına yardımcı olur, yarın kulak pamuğu ile Rifi sürün kabuk bağlar ve yeni deri oluşur, enfeksiyon kapmasın önler antibiyotik ve antibakteriyeldir
Gözde görmede sıkıntı yoktur inşallah 🤲🤲

Emre1

Yeni Üye
Videoyu yavaşta izledim burun ve göz önü kanamış kafa yaralanmalarında tampon gereklidir ayrıca deri ve kemik yapı olduğu için çok kanama olmaz, deri açılması ile kan görülür, çok geniş değil
Benim endişem burnun oynaması büyük ihtimalle de oynadı
Krem tutmaz burnu, Rif ampul hücre yenilenmesine etkili olduğu için çabuk toparlamasına ve hemen yapışmasına yardımcı olur, yarın kulak pamuğu ile Rifi sürün kabuk bağlar ve yeni deri oluşur, enfeksiyon kapmasın önler antibiyotik ve antibakteriyeldir
Gözde görmede sıkıntı yoktur inşallah 🤲🤲
Gözlerde sorun yok burnunda küçük bir çizik var .Dedikerinizi yapıcam çok sağolun başka yapabileceğim bir şey var mı?

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Gözlerde sorun yok burnunda küçük bir çizik var .Dedikerinizi yapıcam çok sağolun başka yapabileceğim bir şey var mı?
Kaşımaması için kurudukça günde 2-3 defa sürün, entrobac probiyotik verin bağışıklık sistemi üst seviye olmalı

Üst Alt