• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Papağanımın gözü kızardı

Serein

Aktif Üye
merhaba şu an fotoğraf ekleyemiyorum fakat dün papağanımin gozune tuyu yapismisti kendisi kasiyarak çıkartmış tuyu fakat gozunun etrafi cok kizarmis ve gozu sulanıyor enfeksiyon kapmış olabilecegini düşünüyorum dune kadar hicbir problemimiz yoktu yeni oldu ne yapabilirim bu konuda

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
O bölgeye kulak çubuğu yardımıyla terramycin göz merhemi sürünüz gözünün içine gelmeyecek şekilde iyice yedirerek. Akşamları ışıkları kapatmadan önce. Sonrası uyku moduna geçsin. Kafesin tellerine surtmemesi veya merhemi yememesi için. Geçmiş olsun.

Serein

Aktif Üye
O bölgeye kulak çubuğu yardımıyla terramycin göz merhemi sürünüz gözünün içine gelmeyecek şekilde iyice yedirerek. Akşamları ışıkları kapatmadan önce. Sonrası uyku moduna geçsin. Kafesin tellerine surtmemesi veya merhemi yememesi için. Geçmiş olsun.

tesekkur ederim fakat kremi surdurecegini düşünmüyorum bi goz damlasi onerisi gormustum onu tavsiye eder misiniz damlatmak daha kolay olabilir benim icin

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
tesekkur ederim fakat kremi surdurecegini düşünmüyorum bi goz damlasi onerisi gormustum onu tavsiye eder misiniz damlatmak daha kolay olabilir benim icin
Gentagut u diyorsunuz sanırım. Sorun olcagini sanmiyorum.

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Hayır damlatma merhem gibi değil. Gündüz de uygulayabilirsiniz. Bazı durumlarda diğer göze de bulaşma riskinden dolayı damlatilabiliyor ama @Şehmus BAKIR daha net cevap verir.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Resim görseydik iyi olurdu eğer göz akıntısı başladıysa damla kullanabilirsiniz 👍 önce soğuk dem çayı ile silin sonra damla en son teramiycn göz melhemi bir pirinç tanesi kadar gözüne sürün

Serein

Aktif Üye
Resim görseydik iyi olurdu eğer göz akıntısı başladıysa damla kullanabilirsiniz 👍 önce soğuk dem çayı ile silin sonra damla en son teramiycn göz melhemi bir pirinç tanesi kadar gözüne sürün
fotoğrafı şimdi çektim akıntısı durmuş gibi görünüyor sadece etrafında kızarıklık kalmış bir de şey iştahı falan çok yerindeydi ama gözü kizardiktan sonra hiçbir şey yiyip içmedi sürekli uyumak istiyor ben de uyumasina izin veriyorum rahatsiz ettikce gozunu daha cok kasiyor acaba bu halsizligi gozu yuzunden mi ve gözü bekledikce kendiliginden gecer mi

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Kuşu beslemek lazım 👍 denilen damla ve kremi temin edip tedaviye başlayin ayrıca probiyotik ve multivitamin temin ediniz bide besleme maması ve aparatı

Üst Alt