• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tüy Dönemi Papağanımın bir tarafında kulağı gözüküyor

Zinciran

Yeni Üye
Merhabalar ilk kez burada soruyorum.Sultan papağanımın bir tarafındaki kulağı biraz gözüküyor gibi geldi.Diğer tarafındaki tüyler normal.Bu normal midir?Zamanla uzar mı yoksa vitamin kullanırsam düzelir mi?Teşekkürler.

Ekli dosyalar

Ece A.

Eski Forumcu
Stajyer Uzman
Yardımsever üye
Merhaba hoşgeldiniz, Takip Edelim - Kuşlarımız için Rutin Vitamin Kullanımı Nasıl Olmalıdır ? Makalede ki vitaminleri temin edin, çocuğunuz zaten hafif de tüyde, tüy tüpçükleri var :) Özellikle BT Amin B vitaminini temin etmeniz ve bu süreçte haftada 2 defa kullanmanızı öneririm. Detayları makalede yazıyor okuyabilirsiniz 🙏
mamaist whatsapp hattı.jpg

Mamaist whatsapp hattından bölünmüş cam şişelerde temin edebilirsiniz. Ürünler profesyonel ürünlerdir, Alman markadır bu yüzden her petshopta bulamazsınız, internet üzerinden de sahteciliği çok oluyor malesef, daha önce arkadaşlarımızın mağduriyeti ile forumda da karşılaştık, ama Mamaist'ten satın alabilirsiniz, @mamaist ayrıca forumumuzun sponsorudur, güvenle alışveriş yaptığımız bir mağazadır, siz de buradan sipariş verebilirsiniz.

Takip Edelim - Mamaist.com Paylaşım Defteri Bu konudan alışveriş yapan arkadaşlarımızı inceleyebilirsiniz :)

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Merhabalar ilk kez burada soruyorum.Sultan papağanımın bir tarafındaki kulağı biraz gözüküyor gibi geldi.Diğer tarafındaki tüyler normal.Bu normal midir?Zamanla uzar mı yoksa vitamin kullanırsam düzelir mi?Teşekkürler.
Beyaz tüpçükler var. Onlar patlayınca normale dönecektir.

Zinciran

Yeni Üye
Hoşbulduk🦜Çok teşekkür ederim bana cevap verdiğiniz için vitaminini de alacağım.

Son düzenleme:
Üst Alt