• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

PAPAĞANIMIN AYAĞI SAKAT KALDI

Muhatektas

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
AYAĞI KIRIK
MERHABA DAHA ÖNCE BİR KONUDA SULTA PAPAĞANIMIN AYAĞI İNCİNMİŞ DİYE SORU SORMUŞTUM , MALESEF AYAĞI BİLEKTEN KIRILMIŞ SONRA KAYNAMIŞ BUNA YAPACAK BİRŞEY YOK BU ŞEKİLDE ONU SEVİP BAKACAĞIM YAŞADIĞI MÜDDETÇE ASIL SORUM ŞU BİR AYAĞI ARTIK BİRAZ TOPALLIYOR , BUNDAN SONRA YAŞANTISINA BU ŞEKİLDE DEVAM ETTİĞİ MÜDDETÇE KEDİ BAKIMINI YAPABİLİR Mİ İLK ALDIĞIMIZDA SAKATLANMIŞTI AYAĞI VE EVCİL DEĞİLDİ KUŞUMUZ VE EVCİLLEŞİRMİ ÇOK NADİR ELİMİZE ALABİLİYORUZ SADECE TELEVİZYONUN ÜZERİNDE KAFASINI SEVİYORUZ NAZİKÇE AMA GENEL ANLAMDA KAÇIYOR BİZDEN , SORUMA GENEL VE AÇIKLAYICI BİR CEVAP VERİRSENİZ SEVİNİRİM SAYGILAR

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Alıştırmak güvenini kazanmanıza bağlı, belli ki size gelmeden önce travmatik bir şeyler yaşamış ve aşırı derecede ürkmüş bu durumda size güvenmesi zaman alabilir, fakat sevgi ve sabırla yaklaştığınız sürece zamanla alışacaktır :) eğer tünekte durabiliyorsa, yemlik ve suluğuna ulaşabiliyorsa özel bir bakım gerekmez diye düşünüyorum. Kendi ihtiyaçlarını karşılayabileceğinden emin olun mutlaka (y)

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Sadece yürürken ayağı aksayabilir. Benim kuşumun da bir ayağı sıkıntılı kendi ihtiyaçlarını görüyor uçuyor sadece yürürken aksama var ayağında. Birde çifleşmede sıkıntı yaşar tünekte durmak zor olabilir kuş için