• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Papağanımın ayağı mı kırıldı?

mangovebulut

Yeni Üye
Veteriner muayene etti,inceledi biraz.Cimbiz gibi bir şeyle ayagi yokladı.Hic his yok ayakta dedi.Kirik olsa bile daha iyiydi alçıya alırdık iyileşirdi dedi.Ayagini taktiği yerden kurtarmaya çalışırken sinirleri koparmış olabilir hiç his yok dedi.Rontgen çektirin muhtemelen ampute ederler dedi.Yoksa kendi kendine koparir kan kaybindan ölür dedi:( Başına daha önce böyle bir şey gelen var mi çok caresizim

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Rontgen çekmeden nasıl emin olabiliyormuş veteriner? Kırıkta zaten his kaybı oluyor. Siz rontgen çektirebiliyorsanız çektirin atın buraya. Hocalarımız gerekli yorumu yapar. Bence iyi düşünelim iyi olsun. Geçmiş olsun tekrardan.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Veteriner muayene etti,inceledi biraz.Cimbiz gibi bir şeyle ayagi yokladı.Hic his yok ayakta dedi.Kirik olsa bile daha iyiydi alçıya alırdık iyileşirdi dedi.Ayagini taktiği yerden kurtarmaya çalışırken sinirleri koparmış olabilir hiç his yok dedi.Rontgen çektirin muhtemelen ampute ederler dedi.Yoksa kendi kendine koparir kan kaybindan ölür dedi:( Başına daha önce böyle bir şey gelen var mi çok caresizim
Evet abimin kuşu bulut kapıya sıkışma sonucunda başına geldi😔🤲Bulutun sadece ayak derisi tutuyordu. Açık kırıktı tamamen ayrılmıştı ampute edildi Ankara veterinerlik fakültesinde. Maşallah 5 yıldır tek bacağıyla gayet sağlıklı afiyetli bir şekilde yaşamını sürdürüyor. Çok da mutlu şuan 7,5 yaşında🤲🤲❤. Amputeden korkmayın fakat fakülte de yaptırın gerekli ise.çok geçmiş olsun 🤲❤tüğü kadar ömrü sağlıklı ve afiyetli olsun🤲🤲❤🦜🦜

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Üretici
Bence ampute etmek için çok acele etmeyin derim. Kırıksa kendi kendine zamanla iyileşir. 10-15 gün içinde bir gelişme olur. Boşu boşuna şimdilik ayağa müdahale ettirmeyin bence

mangovebulut

Yeni Üye
Isin kotu yani esim evde hayvan istemedigi icin götürüp tedavi ettirmeye de yanaşmıyor,bu olay olmasaydi sahiplendirecektim,veterinere de zorla götürdüm. Bir müddet gozlemleyecegim sanırım kırıktır belki diye.Bu süre içinde yapmam gereken bir şey var mı

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Isin kotu yani esim evde hayvan istemedigi icin götürüp tedavi ettirmeye de yanaşmıyor,bu olay olmasaydi sahiplendirecektim,veterinere de zorla götürdüm. Bir müddet gozlemleyecegim sanırım kırıktır belki diye.Bu süre içinde yapmam gereken bir şey var mı
Merhaba tekrar nerede ikamet ediyorsunuz ve rontgen malesef şart

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye

mangovebulut

Yeni Üye
Malesef kusumu bugün kaybettim... Kafes arkadaşını da buradan bir arkadasla konuştum ona sahiplendiriyorum,strese girmemesi icin elinden geldiğini yapacagini ve ilgilenecegini söyledi sağ olsun.Ilk kez bir sevdigimi kaybediyorum hayatta,meger ne zormus,ağlaya ağlaya tükendim...Herkese yardımları için çok teşekkür ediyorum

Mustafa27

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Malesef kusumu bugün kaybettim... Kafes arkadaşını da buradan bir arkadasla konuştum ona sahiplendiriyorum,strese girmemesi icin elinden geldiğini yapacagini ve ilgilenecegini söyledi sağ olsun.Ilk kez bir sevdigimi kaybediyorum hayatta,meger ne zormus,ağlaya ağlaya tükendim...Herkese yardımları için çok teşekkür ediyorum
Başınız sağolsun fakat bacağı kırıktı neden öldü ki onu anlayamadım maalesef benim de başıma geldi çok fena çöktüm halen aklıma geldikçe çok kötü oluyorum ama keşke diğerlerini sahiplendirmeseydiniz çünkü hepsi birden gidince daha çok üzüleceksiniz benim üzüntümü diğerleri alıyor şuanda hepsi birden gitse daha çok üzülürdüm

mangovebulut

Yeni Üye
Başınız sağolsun fakat bacağı kırıktı neden öldü ki onu anlayamadım maalesef benim de başıma geldi çok fena çöktüm halen aklıma geldikçe çok kötü oluyorum ama keşke diğerlerini sahiplendirmeseydiniz çünkü hepsi birden gidince daha çok üzüleceksiniz benim üzüntümü diğerleri alıyor şuanda hepsi birden gitse daha çok üzülürdüm
Halsizdi biraz ben de anlayamadım.Toplam 4 kuş vardı, şimdi 3 kaldı.İkisi çift ve 3.kovalayip rahat vermiyorlar.O yüzden ilgilenip sevgi gösterecek birinde tek kalması daha iyi gibi geldi.Benim için çok zor olacak ayrılmak fakat durum böyle,rahat vermezler diğer kuslarim

Mustafa27

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Halsizdi biraz ben de anlayamadım.Toplam 4 kuş vardı, şimdi 3 kaldı.İkisi çift ve 3.kovalayip rahat vermiyorlar.O yüzden ilgilenip sevgi gösterecek birinde tek kalması daha iyi gibi geldi.Benim için çok zor olacak ayrılmak fakat durum böyle,rahat vermezler diğer kuslarim
Evet haklısınız ben sadece eşi var sanıyordum rahat vermezler normal olarak , keşke ayağı bu hale gelmeseydi , eğer sahiplenecek kişi iyi bakacaksa yani tanıyorsanız önemli çünkü tek yaşayıp ilgi görmezse küser tüylerini kabartır

mangovebulut

Yeni Üye
Buradan yardımcı olan vicdanlı bir arkadaş,sanırım muhabbet kuşu da var içim rahat o yüzden.

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Tekrar başınız sağolsun. 😞

Şeftalinin tedavisinde destek olmak istemiştim ama nasip olmadı 😥

Bu vesile ile Greyfurttan haberdar olmuş olduk ve Greyfurtu ben sahipleniyorum. Şimdiden çok heyecanlıyım. 🤗 Strese girecek zamanı bile olmayacak ☺

Üst Alt