• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Papaganimdan cikan ses nedir ?

Elenora

Aktif Üye
Merhaba papaganimi sehir disina ciktigim icin 1 haftaligina ablama birakmistim . Ablamin da papagani vardi kanadini yolup kanatmis ve bir de midesinden videoda belli olan gicir gicir ses geliyor lutfen yardimci olur musunuz ne yapmam lazim ????

Bahar Y.

Müdavim
Merhaba papaganimi sehir disina ciktigim icin 1 haftaligina ablama birakmistim . Ablamin da papagani vardi kanadini yolup kanatmis ve bir de midesinden videoda belli olan gicir gicir ses geliyor lutfen yardimci olur musunuz ne yapmam lazim ????
Video ekler misiniz

EnesGenç

Eski Forumcu
Gürültünün normal olduğunu düşünürüm biz insanlardada oluyor. Kanatinin tam olarak nere yi yaralamis . Kanadini açıp fotosunu cek ekle. Bakalım 👍

Elenora

Aktif Üye
Gürültünün normal olduğunu düşünürüm biz insanlardada oluyor. Kanatinin tam olarak nere yi yaralamis . Kanadini açıp fotosunu cek ekle. Bakalım 👍
kanat kismina dokundurtmayi sevmedigi icin fotograf cekemedim ama eski fotografindaki kanadinda tuy cikmamis bolgesi kanamis . Suan o bolgesinde tuy var sadece bu fotografta cok kucuktu .

EnesGenç

Eski Forumcu
Ama ustaların tavsiyelerini beklemen iyi olur